ölücüadam42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 727
Kopuk yok gibi görünüyor
iyice berbat etmeden kartı elimden çıkarıyım istiyorum çünkü elim titriyor benim heycanlandığımda dikkatli olmam gereken zamanalrda iyice bozabilirim pinleribu kartı letgoya koysam kaça gönderebilirim ve yanında bi xpg lancer 5200 mhz 16 gb sorunsuz bi ram var fazla onuda eklesem toplam kaça gider
bu kartı letgoya koysam kaça gönderebilirim ve yanında bi xpg lancer 5200 mhz 16 gb sorunsuz bi ram var fazla onuda eklesem toplam kaça gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyice berbat etmeden kartı elimden çıkarıyım istiyorum çünkü elim titriyor benim heycanlandığımda dikkatli olmam gereken zamanalrda iyice bozabilirim pinleri
deneyeceğim şimdiHocam sakin olun öncelikle ; bu herkesin başına gelebilir . Bu adamında pinleri yamulmuş düzeltmesi 5 dakika sürmüş . 5 10 dakika başından ayrılın en iyisi kafayı toparlayon geri dönün deneyin .
Hocam sakin olun öncelikle ; bu herkesin başına gelebilir . Bu adamında pinleri yamulmuş düzeltmesi 5 dakika sürmüş . 5 10 dakika başından ayrılın en iyisi kafayı toparlayon geri dönün deneyin .
şöyle bi boşluk var bahsettiğim buydudeneyeceğim şimdi
Biraz uğraş düzeltirsin . Yaparken elini titretme elin titriyorsa kafanı biraz toparla öyle yap . Yapılması çok zor değil zaten emin ol .deneyeceğim şimdi
şöyle bi boşluk var bahsettiğim buydu
Biraz uğraş düzeltirsin . Yaparken elini titretme elin titriyorsa kafanı biraz toparla öyle yap . Yapılması çok zor değil zaten emin olabimde baya uğraştı
kırık pin var bence çünkü bi boşluk varBiraz uğraş düzeltirsin . Yaparken elini titretme elin titriyorsa kafanı biraz toparla öyle yap . Yapılması çok zor değil zaten emin ol .
çarpraz şekilde söküp takarım hepKonudan bağımsız olarak işlemci fanını nasıl çıkardığını sorabilir miyim?
Tamam sen olanı düzelt eğer kırığı merak ediyorsan al temiz bir masayı yavaşça ters çevir demir parça düşüyorsa pin kırılmıştır .kırık pin var bence çünkü bi boşluk var
Bu am5 soketin fanına alışamadım takarkende çok zorlanmıştım şimdi de sökemiyorum o yüzden sordum benzer bir durum yaşamaktan korkuyorum bastırırken pinler yamulursa diyeçarpraz şekilde söküp takarım hep