Neler Yeni

8 bin tl ye kumaş oyuncu koltuğu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Taha GEDİK
Merhabalar 8 bin lira bütçem var oyuncu koltuğu alacağım boyum 1.85 kilom 105 8 bin liraya kadar kumaş oyuncu koltuğu önerilerinizi bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Jiyu
Xdrive anka , xdrive hira , xdrive 15'li plus ya da hawk öneriliyor fakat hawk şu an 8k pahalı oldu.
Bütçeniz artarsa andromeda ve zio gibi markalar öneriliyor. Yazdığım koltukları önerenler olduğu kadar önermeyenler de var...
Kendim de kararsızım :( alacağınız model xdrive ise amazon satıcılı düşünebilirsin prime var

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Taha GEDİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xdrive anka , xdrive hira , xdrive 15'li plus ya da hawk öneriliyor fakat hawk şu an 8k pahalı oldu.
Bütçeniz artarsa andromeda ve zio gibi markalar öneriliyor. Yazdığım koltukları önerenler olduğu kadar önermeyenler de var...
Kendim de kararsızım :( alacağınız model xdrive ise amazon satıcılı düşünebilirsin prime var
Hawk a da para yetiyor şuan xdrive anka ile hawk arasında kaldım

• Beğen

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Jiyu
Hawk a da para yetiyor şuan xdrive anka ile hawk arasında kaldım
Ben de kararsız kaldım fakat hawk 6500-7000'e satılıyordu 1-2 hafta önce :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir taraf xdrive asla alınmaz hawk al geç diyor , diğer taraf hawk kötü xdrive diyor :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Taha GEDİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de kararsız kaldım fakat hawk 6500-7000'e satılıyordu 1-2 hafta önce :(

Bir taraf xdrive asla alınmaz hawk al geç diyor , diğer taraf hawk kötü xdrive diyor :(
Evet hawka bir anda zam geldi hawk alan çok fazla kişi var ama duruş olarak xdrive daha kaliteli görünüyor bence

• Beğen

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhabalar 8 bin lira bütçem var oyuncu koltuğu alacağım boyum 1.85 kilom 105 8 bin liraya kadar kumaş oyuncu koltuğu önerilerinizi bekliyorum
hocam 2 3 haftadır game gecesine incehesapta hawk getiriyorlar 7 7buçuk arasına iniyor cuma akşamı değerlendirebilirsiniz

erencavdarr

80+ Bronze
ben hawk kullanıyorum. Geçen ramazan aldım şu an bazen yaslandığımda sırt tarafının iskeletinden yani iç aksamından gıcırtı geliyor. Plastik esniyor ve ses yapıyor gibi bir ses.

Ayrıca bazen ani takır tukur sesleri de kaliteli bir şey oturuyorum hissiyatını azaltıyor. Ben çok eskiden ikeanın ofis sandalyelerinden geçtiğim için fiyatına göre tatmin olamadım

ama bunun genel oyuncu koltuklarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum böyle şeylere takılmayacaksanız üstünde taşısın yeter diyorsanız önerebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Taha GEDİK
ben hawk kullanıyorum. Geçen ramazan aldım şu an bazen yaslandığımda sırt tarafının iskeletinden yani iç aksamından gıcırtı geliyor. Plastik esniyor ve ses yapıyor gibi bir ses.

Ayrıca bazen ani takır tukur sesleri de kaliteli bir şey oturuyorum hissiyatını azaltıyor. Ben çok eskiden ikeanın ofis sandalyelerinden geçtiğim için fiyatına göre tatmin olamadım

ama bunun genel oyuncu koltuklarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum böyle şeylere takılmayacaksanız üstünde taşısın yeter diyorsanız önerebilirim
Muhtemelen xdrive anka alacağım pazar gününe kadar araştırıp sipariş vereceğim

Top Bottom