Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,575
Razer V2x kulaklığımın sürücüleri bozuldu değiştirmek istiyorum ortalama 400 300 fiyatı var zaten sizce hangi sürücüyü almalıyım? aliexpress gibi yerlerde çokca var.
hocam yanlış anlamadıysam kulaklığı söküp içindeki sürücüleri mi değiştircekseniizRazer V2x kulaklığımın sürücüleri bozuldu değiştirmek istiyorum ortalama 400 300 fiyatı var zaten sizce hangi sürücüyü almalıyım? aliexpress gibi yerlerde çokca var.
evet hocam, daha basslı ve iyi bir şey alacağım. zaten streo ve 7.1 i içindeki beyin veriyor.hocam yanlış anlamadıysam kulaklığı söküp içindeki sürücüleri mi değiştircekseniiz
hocam bence v2x i elden çıkarın yeni kulaklık alın uğraşmaya değmezevet hocam, daha basslı ve iyi bir şey alacağım. zaten streo ve 7.1 i içindeki beyin veriyor.
babama göre bu nimet azgınlığı ve kadın kılıklı erkekliğe giriş sağlamak demekhocam bence v2x i elden çıkarın yeni kulaklık alın uğraşmaya değmez
babama göre bu nimet azgınlığı ve kadın kılıklı erkekliğe giriş sağlamak demek
![]()
hocam akşam akşam güldürdünüz ağzınıza sağlık
babama göre bu nimet azgınlığı ve kadın kılıklı erkekliğe giriş sağlamak demek
hocam bu beyni buralarda harcamayın bu projelerden sakın bahsetmeyinaslında eğlencelide olur baştan klavye yapar gibi kulaklık yapma, deli projeler var aklımda madem öldü kulaklık artık oyuncak yapalımda eğlenelim.
babam öyle bir heves etti ki kulaklık ürtemi yapmayı bile düşündü (düşündük) şaka yokhocam bu beyni buralarda harcamayın bu projelerden sakın bahsetmeyin![]()
hocam ne kadar pişman olduğunuz imzada yazıyorbabam öyle bir heves etti ki kulaklık ürtemi yapmayı bile düşündü (düşündük) şaka yoksanki mühendisim ya öyle güveniyor bana aslan babam be
forumda beni uzun yıllar tanıyan insanlarda biliyor, ne zaman bir kulaklık konusuna mesaj atsam v2x ne oldu diyolarhocam ne kadar pişman olduğunuz imzada yazıyor![]()
evet hocam bende en az 2 3 kere denk geldim hatta kraken v3 pro sormuştum bi ara ona bile cevap vermiştinizforumda beni uzun yıllar tanıyan insanlarda biliyor, ne zaman bir kulaklık konusuna mesaj atsam v2x ne oldu diyolar![]()