50mm kulaklık sürücüsü önerisi

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,575
Razer V2x kulaklığımın sürücüleri bozuldu değiştirmek istiyorum ortalama 400 300 fiyatı var zaten sizce hangi sürücüyü almalıyım? aliexpress gibi yerlerde çokca var.

Razer V2x kulaklığımın sürücüleri bozuldu değiştirmek istiyorum ortalama 400 300 fiyatı var zaten sizce hangi sürücüyü almalıyım? aliexpress gibi yerlerde çokca var.
hocam yanlış anlamadıysam kulaklığı söküp içindeki sürücüleri mi değiştircekseniiz

:D :D hocam akşam akşam güldürdünüz ağzınıza sağlık
:D aslında eğlencelide olur baştan klavye yapar gibi kulaklık yapma, deli projeler var aklımda madem öldü kulaklık artık oyuncak yapalımda eğlenelim.

:D aslında eğlencelide olur baştan klavye yapar gibi kulaklık yapma, deli projeler var aklımda madem öldü kulaklık artık oyuncak yapalımda eğlenelim.
hocam bu beyni buralarda harcamayın bu projelerden sakın bahsetmeyin :D

hocam bu beyni buralarda harcamayın bu projelerden sakın bahsetmeyin :D
babam öyle bir heves etti ki kulaklık ürtemi yapmayı bile düşündü (düşündük) şaka yok :D sanki mühendisim ya öyle güveniyor bana aslan babam be

babam öyle bir heves etti ki kulaklık ürtemi yapmayı bile düşündü (düşündük) şaka yok :D sanki mühendisim ya öyle güveniyor bana aslan babam be
hocam ne kadar pişman olduğunuz imzada yazıyor :)

forumda beni uzun yıllar tanıyan insanlarda biliyor, ne zaman bir kulaklık konusuna mesaj atsam v2x ne oldu diyolar:D
evet hocam bende en az 2 3 kere denk geldim hatta kraken v3 pro sormuştum bi ara ona bile cevap vermiştiniz :D

Geri