acılır acılmasınada 2 3 gun sabretmek daha tatlı olur sanki3080 kart aldım yarın gelicek fakat psu nun gelmesine 2-3 gün var 550w ile işlemci bazlı oyunlarda kullanabilirmiyim ya da sistem açılırmı
tabıkı acar vıdeoda ızlersın dc de acarsın yüke sokma yetervideo izlesem dc açılsa yeter benim için voltaj felan düşürerek yapamazmıyız
uv yapabılırsın ama gerek yok yanı sen sonucta call of duty felan oynamıcaksın 2*3 gun vıdeo ızle takıl sonra zaten ne yapmak ıstersen onu yaparsın psunu halledıncene olur ne olmaz gücünü kısabileceğim bir yöntem var mı
yanlışlıkla vs fazla kullanım olursa ne oluruv yapabılırsın ama gerek yok yanı sen sonucta call of duty felan oynamıcaksın 2*3 gun vıdeo ızle takıl sonra zaten ne yapmak ıstersen onu yaparsın psunu halledınce
hocam oyun oynamadığınız sürece bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum fakat size tavsiyem en az 700w bir psu almanız çünkü bir süre sonra oyun oynamak isteyebilirsin bu sefer sistem gücü kesecektir can sıkıcı olacak3080 kart aldım yarın gelicek fakat psu nun gelmesine 2-3 gün var 550w ile işlemci bazlı oyunlarda kullanabilirmiyim ya da sistem açılırmı
yanlışlıkla vs fazla kullanım olursa ne olur
sistem gücü keser kapanıryanlışlıkla vs fazla kullanım olursa ne olur
cx750 aldım onu bekliyomhocam oyun oynamadığınız sürece bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum fakat size tavsiyem en az 700w bir psu almanız çünkü bir süre sonra oyun oynamak isteyebilirsin bu sefer sistem gücü kesecektir can sıkıcı olacak
süper o zaman sıkıntı yok 2-3 gün video izleyebilirsin ya da valorant tarzı işlemci isteyen oyun oynayabilirsin düşük ayarlarda sorun çıkartmazcx750 aldım onu bekliyom