Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert
Elimde 4080 super ekran kartida var 2 k onun için düsük mü kalır bundandan da kararsızım açıkcası
Yuh aw ben rtx 4060 la kullanıyorum 😂 adam motor fiyatına ekran kartı kullanıyo

Kanka bütün oyunları ultra mega ayarlarda oynarsın her türlü her oyunda (AAA) 150 üstü fps alırsın darboğaz olacağını zannetmiyorum sıkıntı olmaz bence.

Jester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kerem Çevik
Elimde 4080 super ekran kartida var 2 k onun için düsük mü kalır bundandan da kararsızım açıkcası
Kalmaz hocam monitör zaten 2k 240hz eğer 2k 120fps+ oynamak istiyorsanız zaten elinizdeki kartın sınıfı bu sınıf 2k da bir sorun yaşatmaz 4090 olsa değişirdi durum

ridvan k

80+ Bronze
Yuh aw ben rtx 4060 la kullanıyorum 😂 adam motor fiyatına ekran kartı kullanıyo

Kanka bütün oyunları ultra mega ayarlarda oynarsın her türlü her oyunda (AAA) 150 üstü fps alırsın darboğaz olacağını zannetmiyorum sıkıntı olmaz bence.
Kalmaz hocam monitör zaten 2k 240hz eğer 2k 120fps+ oynamak istiyorsanız zaten elinizdeki kartın sınıfı bu sınıf 2k da bir sorun yaşatmaz 4090 olsa değişirdi durum
Ekran kartımı 4 k da kullaniyorm genelde 60 ila 90 fps verior

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Furkan Görür
Bende böyle gözüküyor hocam
%95 de tamamen siyah oluyo hocam bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende %95 neden siyah gözüküyor da sizde gri?
Alıntıyı görüntüle

Hiçbir ayar yapmadan ips oled varkı. Sağdaki ASUS rog strix ips panel.
IMG_1452.jpeg

sol oled sağ ips 2side 27”
IMG_1453.jpeg

Son düzenleme:

r4NG3r

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

sol oled sağ ips 2side 27” Alıntıyı görüntüle

hocam arkadaki rgb renkleri nasıl açtınız oyun menusunde lighting butonu yok bende
Rgb yok 240 hz modelde

Video bitince tamamen siyah oluyor videoda görebilirsiniz , onun dışında gri renkleri bu tonda gösteriyor.
Bu arada monitör ekranına yansımış sol tarafımda pencere mevcut onun da etkisi olmuş ve ekrandaki gitgeller çekimden kaynaklı , göz ile görülür bir şey değil.
Ekran ayarlarım ;
HDR açık %30 , 2k ve 240hz
Diğer ayarlar görselde mevcut
görsel.jpg

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Coco

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

sol oled sağ ips 2side 27” Alıntıyı görüntüle
Benim ips'te yandan bu kadar parlama yapmıyor. 250nit ayarlayıp kullanıyorum. Bence bir gözden geçirebilirsin.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert
Video bitince tamamen siyah oluyor videoda görebilirsiniz , onun dışında gri renkleri bu tonda gösteriyor.
Bu arada monitör ekranına yansımış sol tarafımda pencere mevcut onun da etkisi olmuş ve ekrandaki gitgeller çekimden kaynaklı , göz ile görülür bir şey değil.
Ekran ayarlarım ;
Alıntıyı görüntüle
Parlaklık 7 nedir hocam nasıl görüyorsunuz

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Furkan Görür
Benim ips'te yandan bu kadar parlama yapmıyor. 250nit ayarlayıp kullanıyorum. Bence bir gözden geçirebilirsin.
hocam ışık tersten vuruyor. Perdeyi kapattıgım da oled ile pek fark olmuyor gibi duruyor. Perde dedigim siyah perde.

Frazled

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Dönmez
Günde 3 4 saat süre kullaniyorsam monitoru 10 12 saat kullanandan uzun olur mu ömrü?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Furkan Görür
Ekran ayarlarım ;
Alıntıyı görüntüle
hocam hdr nasıl açtınız windows görüntü ayarlarında HDR desteklenmiyor diyor oysaki ekran kartım destekliyor. 7700xt

beyler monitör şak diye kapandı şuan hiç tepki vermiyor :D lg 4k oled videosu açmıştım denemek için bi anda kapandı açılmadı hala ekran ışıgı v.s de yok

Son düzenleme:
Parlaklık 7 nedir hocam nasıl görüyorsunuz
hdr açık diye o kadar düşük . Hdr baya etki ediyor
hocam hdr nasıl açtınız windows görüntü ayarlarında HDR desteklenmiyor diyor oysaki ekran kartım destekliyor. 7700xt
hocam sanırım bende de desteklenmiyor yazıyordu, amd ekran kartı driverinı güncelleyince düzeldi . 6700xt ekran kartına sahibim .

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Furkan Görür
beyler monitör şak diye kapandı şuan hiç tepki vermiyor :D lg 4k oled videosu açmıştım denemek için bi anda kapandı açılmadı hala ekran ışıgı v.s de yok

Ekran ayarlarım ;
Alıntıyı görüntüle
Hocam monitör bir anda kapandı. HDmi, displayport herşeyi denedim zerre görüntü gelmiyor. Güç kablosunu çıkarıp taktım güç tuşuna bastım falan. Sebebi ne sizde oldu mu

Son düzenleme:
Top Bottom