Öneri 2. el rtx 2060 kaca gider

rangerpd

80+
Reaksiyon skoru
65
gigabyte rtx 2060 ekran kartım var oyun için vesaire kullandım mining yok garantisi bitti kaça satabilirim öneri verebilir misiniz
artı olarak sattıktan sonra çok yükseltmek gibi bi amacım yok sapphire nitro rx 5700 xt ye geçmeyi düşünüyorum okey midir

gigabyte rtx 2060 ekran kartım var oyun için vesaire kullandım mining yok garantisi bitti kaça satabilirim öneri verebilir misiniz
artı olarak sattıktan sonra çok yükseltmek gibi bi amacım yok sapphire nitro rx 5700 xt ye geçmeyi düşünüyorum okey midir
4-4.5.-5 falan

sıcaklık testi nasıl?

hocam temizliğine göre değişir ortalam bir haldeyse 5k ya gidebilir çok temiz ise 5.5k a gidebilir.

hocam temizliğine göre değişir ortalam bir haldeyse 5k ya gidebilir çok temiz ise 5.5k a gidebilir.
çok temiz diyemem yani kullandım sonuçta ama sadece oyun amaçlı bir sıkıntısı yok kartın şuan hala kullanıyorum

çok temiz diyemem yani kullandım sonuçta ama sadece oyun amaçlı bir sıkıntısı yok kartın şuan hala kullanıyorum
80 derecelere çıkıyorsa 4.5k ya falan gider herhalde.

gigabyte modelinde zaten bu sıcaklıklar 83 85 civarları falan normal diye biliyorum ama ben undervolt yaparak kullanmıştım 70leri geçmiyordu oyunlarda tam yükte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

80 derecelere çıkıyorsa 4.5k ya falan gider herhalde.
o konuyu anladım hocam peki nitro 5700 xtye geçmek mantıklı mıdır

gigabyte modelinde zaten bu sıcaklıklar 83 85 civarları falan normal diye biliyorum ama ben undervolt yaparak kullanmıştım 70leri geçmiyordu oyunlarda tam yükte

en kötü 6600e geçmelisin hocam daha düşük kartlara geçme

5000 serisi kartlarda driver sorunu var diye biliyorum kullanan arkadaş varsa tecrübelerini anlatabilir düz 6600 bakabilirsin biraz üstüne koyarak.

2060 tan geçme gerek yok 6600xt alacaksan okey de

5700xt benim bildiğim 3060 rakibi performansta ama
en kötü 6600e geçmelisin hocam daha düşük kartlara geçme

2060 tan geçme gerek yok 6600xt alacaksan okey de
5000 serisi kartlarda driver sorunu var diye biliyorum kullanan arkadaş varsa tecrübelerini anlatabilir düz 6600 bakabilirsin biraz üstüne koyarak.
eskisi gibi sorun olmadığını söylüyorlar bi de 5700 xt 3060 rakibi değil mi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,725
Üyeler
184,208
Son üye
meraydın2512
Geri