Fransali
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,641
auj daha iyi vxe R1 rakibiAJ159Pro ile AttackSharkin farklılıklari neler hangisi daha mantıklı? Attackshark biraz daha hoşuma gitti açıkçası
auj daha iyi vxe R1 rakibiAJ159Pro ile AttackSharkin farklılıklari neler hangisi daha mantıklı? Attackshark biraz daha hoşuma gitti açıkçası
Hocam yapabildiniz mi?IP değişiyorum.
Tel değişiyorum.
Mail yeni.
Hatta telefonu fabrika ayarına alıyorum.
Olmuyor, olmuyor, olmuyor...
![]()
Elim büyük olduğundan dolayi r1 daha çok hosuma gitmişti bir de grip tapeleri gözüme hoş gözüktü açıkçası. Ajazz büyük farkla mi daha iyi ?auj daha iyi vxe R1 rakibi
benimde büyük sayılır idare ediyor ajazz ama donanım olarak fark var evetElim büyük olduğundan dolayi r1 daha çok hosuma gitmişti bir de grip tapeleri gözüme hoş gözüktü açıkçası. Ajazz büyük farkla mi daha iyi ?
daha önce temudan alışveriş yaptıysanız olmaz zaten ben yapmadım bende gözüküyor fakat risk almadımDeniyorum olmuyor ah be reisim![]()
ben yaptım ama almak istiyorum hiçbir yolu yok mu bunun?daha önce temudan alışveriş yaptıysanız olmaz zaten ben yapmadım bende gözüküyor fakat risk almadım
OlmuyorHocam yapabildiniz mi?
Çöp bile almadımdaha önce temudan alışveriş yaptıysanız olmaz zaten ben yapmadım bende gözüküyor fakat risk almadım
hocam bana adres girerken tc falanda sorduğu için o da etkileyebilir dicem de galiba size ondan önce de vermiyor indirimiben yaptım ama almak istiyorum hiçbir yolu yok mu bunun?
Hocam bende her yolu denedim ama olmuyor maalesef.Olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çöp bile almadım
eğer öyleyse destek gibi bir yere yazı gönderin bence çünkü ben hesabı yeni açmadım 4-5 ay önce açmış olmam lazımÇöp bile almadım
Saçma şekilde yaptım ama 800 TL bir öğrenci için çok evet şu absürt vergiler yüzünden baya vergi bindirmişler yapıcak bir şey yok emektar mouse ile devam.eğer öyleyse destek gibi bir yere yazı gönderin bence çünkü ben hesabı yeni açmadım 4-5 ay önce açmış olmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürüne g102'den geçmek mantıklı mı? Ne gibi artıları var ve bi problem yaşadığımızda elimiz kolumuz bağlı mı?
Açıkçası bi problem yaşadığımda garanti veya teknik servise yollayamayacağım bir şeyi almak kumar gibi geliyor. 800₺ de az para değil yani öğrenci için
Ne yaptın tam olarak nasıl yaptınSaçma şekilde yaptım ama 800 TL bir öğrenci için çok evet şu absürt vergiler yüzünden baya vergi bindirmişler yapıcak bir şey yok emektar mouse ile devam.