🔥İndirim TEMU AJ159PRO Ve Attack Shark R1 32.99 Tl yeni link

Elim büyük olduğundan dolayi r1 daha çok hosuma gitmişti bir de grip tapeleri gözüme hoş gözüktü açıkçası. Ajazz büyük farkla mi daha iyi ?
benimde büyük sayılır idare ediyor ajazz ama donanım olarak fark var evet

ben yaptım ama almak istiyorum hiçbir yolu yok mu bunun?
hocam bana adres girerken tc falanda sorduğu için o da etkileyebilir dicem de galiba size ondan önce de vermiyor indirimi

Çöp bile almadım
eğer öyleyse destek gibi bir yere yazı gönderin bence çünkü ben hesabı yeni açmadım 4-5 ay önce açmış olmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürüne g102'den geçmek mantıklı mı? Ne gibi artıları var ve bi problem yaşadığımızda elimiz kolumuz bağlı mı?

Açıkçası bi problem yaşadığımda garanti veya teknik servise yollayamayacağım bir şeyi almak kumar gibi geliyor. 800₺ de az para değil yani öğrenci için

eğer öyleyse destek gibi bir yere yazı gönderin bence çünkü ben hesabı yeni açmadım 4-5 ay önce açmış olmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürüne g102'den geçmek mantıklı mı? Ne gibi artıları var ve bi problem yaşadığımızda elimiz kolumuz bağlı mı?

Açıkçası bi problem yaşadığımda garanti veya teknik servise yollayamayacağım bir şeyi almak kumar gibi geliyor. 800₺ de az para değil yani öğrenci için
Saçma şekilde yaptım ama 800 TL bir öğrenci için çok evet şu absürt vergiler yüzünden baya vergi bindirmişler yapıcak bir şey yok emektar mouse ile devam.

800tl yi hak etmez bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,449
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri