Neler Yeni

Discord keyfi banladı.

K1Y0H1M3

80+
Reaksiyon skoru
33
Gece yatıyorum sabah kalkıyorum bir bakıyorum Discord hazretleri bizi banlamış bide gitmiş çocuk güvenliği demiş ulan bari hakaretten banla ne bileyim ırkçılıktan banla tehtitten banla... en azından yaptığım bir şeyden banla...

Banlanalı 3 gün oldu 24 saate bir yeni bir ticket gönderiyorum ama hiçbirine bot bile olsa dönüş yapmıyor... yılların nitrolu hesabı güme gitti saçma ticket sistemi dışında yetkililer ile iletişime geçebileceğim bi yöntem yokmudur? arkadaşım goygoy muhabbet için ticket atıyo 10 dakikada dönüyolar ben ticket atıyorum 3 gündür yüzüme bakmıyolar

Ekler

• Screenshot_20250311_112848_Discord.jpg
    Screenshot_20250311_112848_Discord.jpg
    124.4 KB · Hit: 150
naptın da yedin

Gece yatıyorum sabah kalkıyorum bir bakıyorum Discord hazretleri bizi banlamış bide gitmiş çocuk güvenliği demiş ulan bari hakaretten banla ne bileyim ırkçılıktan banla tehtitten banla... en azından yaptığım bir şeyden banla...

Banlanalı 3 gün oldu 24 saate bir yeni bir ticket gönderiyorum ama hiçbirine bot bile olsa dönüş yapmıyor... yılların nitrolu hesabı güme gitti saçma ticket sistemi dışında yetkililer ile iletişime geçebileceğim bi yöntem yokmudur? arkadaşım goygoy muhabbet için ticket atıyo 10 dakikada dönüyolar ben ticket atıyorum 3 gündür yüzüme bakmıyolar
Tr'de yasak belki inatla girdiğinizden olabilir

Bu yüzden bir ortamı karıştıracaksanız yan hesap ile karıştırın

Ama öncesi var gibi buda onlar için haklı bir sebep çıkarıyor
aga öncesi olsa bana bunu göstermeleri gerekmezmi? küfürse küfür hakaretse hakaret ha bunlar ban nedeni olsa discordun kullanıcı sayısı yok olurdu orası ayrı ama adamlar bana child abuse diyo e hani nerde bi foto bi ss yokmu? hem bu uluslararası bir sorun madem child abuse bunun ban dışında daha büyük bir yaptırımı olması gerekmezmi? adamların bana sunduğu hiçbirşey yok hani deseki "al kardeşim bak burda adamın sövmedik değerini bırakmamışsın" yada "al şurda underage foto atmışsın" falan dese gaf yemiyecem zaten o zaman buraya gelip böyle bi post açmaya yüzüm olmaz ama bana hiçbir neden sunmuyolar kendimi hapse giren gazeteciler gibi hissediyorum evet cezam var ama neden ne ben biliyorum nede beni içeri atan biliyo

Geri