8 Pin girişe 4 pin takılır mı?

luwexigo

80+
Reaksiyon skoru
4
Eski sistemime yeni anakart, işlemci aldım. Psu alana kadar eskisiyle idare ederim demiştim ancak anakartta 8pin olduğu hiç aklıma gelmedi, benim psuda 4pin var. Bu anakarttaki ATX_12V olan 8 pinlik yere 4 pini taksam çalışır mı veya bir problem çıkartır mı?
5956014016642009873.jpg

takamazsiniz, en kisa surede saglam bir psu alin derim.

Son düzenleme:
hocam sorumu bu da takamazsın

Teşekkür ederim, ilk defa bilgisayar topluyorum kusura bakmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psunun 10 yıllık olduğunu hesaba katmak lazımmış
Size tavsiyem psu icin butceyi cok kismayin ozellikle rampage gibi markalardan uzak durun.

Size tavsiyem psu icin butceyi cok kismayin ozellikle rampage gibi markalardan uzak durun.
Msi Mag A600DN 600W 80+ aldım. Şu anki sistemde FSP 350 W var, 11 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşatmadı. Dandik marka sanıyordum ama güzel markaymış da şu an ona bütçem yetmedi maalesef.

Çalışır da sorun cikarabailir düşük güç tüketen işlemci ise takabilirsin ama en yakın zamanda yeni PSU al takarken bak tırnaklar doğru yerde mi zaten diğer türlü takamiyorsun

Takılır bal gibi. Cpu ve psu nedir?

Çalışır da sorun cikarabailir düşük güç tüketen işlemci ise takabilirsin ama en yakın zamanda yeni PSU al takarken bak tırnaklar doğru yerde mi zaten diğer türlü takamiyorsun
İşlemci 65w çekiyor. Normalde 1-2 hafta sonra yenisini alcaktım ama olmuyor dedikleri için psu siparişi verdim.

Takılır bal gibi. Cpu ve psu nedir?
R5 5600, FSP 350w. Olmuyor dedikleri için yeni psu siparişini verdim.

Takılır ve çalışır sorun olmaz da.

İşlemci 65w çekiyor. Normalde 1-2 hafta sonra yenisini alcaktım ama olmuyor dedikleri için psu siparişi verdim.

350w düşük değiştirmeniz daha iyi olacaktır.

Eski sistemime yeni anakart, işlemci aldım. Psu alana kadar eskisiyle idare ederim demiştim ancak anakartta 8pin olduğu hiç aklıma gelmedi, benim psuda 4pin var. Bu anakarttaki ATX_12V olan 8 pinlik yere 4 pini taksam çalışır mı veya bir problem çıkartır mı?
Alıntıyı görüntüle
Tahminim üzerine psu eski gibi geldi en kısa sürede yenisini alın derim

hocam çalıştırırsın bal gibi çalışır 65w nedir 4 pin olan anakartlarda var onlara hiç takmayalım o zaman :D ah bu insanların bilmeden yorum yapması.. fakat psu değiştirmen yine de iyi olur.

Takılır ve çalışır sorun olmaz da.

350w düşük değiştirmeniz daha iyi olacaktır.
hocam çalıştırırsın bal gibi çalışır 65w nedir 4 pin olan anakartlarda var onlara hiç takmayalım o zaman :D ah bu insanların bilmeden yorum yapması.. fakat psu değiştirmen yine de iyi olur.
Hocam benim 400w 4 pinlik fsp psu saglam calismasina ragmen R5 5500 calistirmamisti 550w 8 pin taktigimda ise calismisti nasil oluyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,345
Üyeler
183,414
Son üye
sllxşş
Geri