Neler Yeni

Yardım DEEPCOOL MORPHEUS SATIP LİANLİ DYNAMİC EVO RGB GEÇMELİ MİYİM?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
furkan
beyaz sistem dizdim. şuan ki kasam deepcool morpheus white hali hazırda kullanıyorum. satıp görünüş için lian li dynamic evo rgb geçmeye değer mi? SİSTEMİM FULL BEYAZ SİSTEM
Mesaj otomatik birleştirildi:

ÇOK KARARSIZ KALDIM

Son düzenleme:

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,274
İsim
mehmet ali oğuz
Evet geçmelisin.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet geçmelisin.
DEĞER Mİ HOCAM CİDDEN TABİ arada 2k fazla vericem bütçe sorunum yok ama vermeye değer mi geçmeye. birde 420mm lian li dynamic evo rgb ye sığıyor mu ? arctickin

değer mi cidden hocam. görünüş için

Evet geçmelisin.
birde bunun önü mesh biliyorsundur. onun cam arada ne kadar derece farkı olur acaba

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yunus Şahin
DEĞER Mİ HOCAM CİDDEN TABİ arada 2k fazla vericem bütçe sorunum yok ama vermeye değer mi geçmeye. birde 420mm lian li dynamic evo rgb ye sığıyor mu ? arctickin

değer mi cidden hocam. görünüş için

birde bunun önü mesh biliyorsundur. onun cam arada ne kadar derece farkı olur acaba

Güzel görünüşü var. Geç gözünün önünde şenlik olsun.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
furkan
Güzel görünüşü var. Geç gözünün önünde şenlik olsun.
zaten normalde bembeyaz sistem dizdim. alacaklarım bi fanlar kaldı ki 140 mm almak lazım bu şuanki kasaya oda piyasada yok adam akıllı lian li nin ama lian li dynamic evoda sanırım 120 gerkiyor 120 bulunuyor her türlüsü ki birde lianli kablolarınıda alacaktım zaten ozaman satıp 2k verip extra geçeyim. arada ne kadar derece farkı olur bilgisniz varmı bu kasanın önü mesh ve 140mm fanlr var ya gerçi şuan 6 fan var sadece 3 önde 3 üstte ona rağmen ısınmıyor kasa. ekran kartı eski ve 2 fanlı diye max 80 görüyor işlemci 65 max oyunlarda

Evet geçmelisin.
sende deepcoll varmış ona rağmen mi geç diyorsunuz hocam

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,274
İsim
mehmet ali oğuz
zaten normalde bembeyaz sistem dizdim. alacaklarım bi fanlar kaldı ki 140 mm almak lazım bu şuanki kasaya oda piyasada yok adam akıllı lian li nin ama lian li dynamic evoda sanırım 120 gerkiyor 120 bulunuyor her türlüsü ki birde lianli kablolarınıda alacaktım zaten ozaman satıp 2k verip extra geçeyim. arada ne kadar derece farkı olur bilgisniz varmı bu kasanın önü mesh ve 140mm fanlr var ya gerçi şuan 6 fan var sadece 3 önde 3 üstte ona rağmen ısınmıyor kasa. ekran kartı eski ve 2 fanlı diye max 80 görüyor işlemci 65 max oyunlarda

Evet hocam görseli daha güzel.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yunus Şahin

Akvaryum kasalar her zaman görsel şölendir. Para da varsa tamam.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
furkan
Evet hocam görseli daha güzel.
arada ne kadar derece farkı olur? bu 140lık destekliyor fanları birde önü mesh. deep cool böyle diğeri önü cam ve120 destekliyor

Akvaryum kasalar her zaman görsel şölendir. Para da varsa tamam.
şükür bütçem var hocam. zaten ekran kartını bilerek almadım. düşsün az fiyatlar diye. birde fanlar ve kablo kaldı rgb diğerleri hazır hepsi

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yunus Şahin
arada ne kadar derece farkı olur? bu 140lık destekliyor fanları birde önü mesh. deep cool böyle diğeri önü cam ve120 destekliyor

şükür bütçem var hocam. zaten ekran kartını bilerek almadım. düşsün az fiyatlar diye. birde fanlar ve kablo kaldı rgb diğerleri hazır hepsi

Bütçe varsa al, kullan. Beğenmezsen iade ya da satarsın. Ticaret iyi olur.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
furkan
Al-sata girersin hem bu şekilde. Bu şekilde her istediğin ürünü kullanmış oluyorsun da hem. Ver şimdi siparişi 2 güne de gelir miss..
diğer kasayı satmadan vermem ya param güvende ile satmak istemiyom sıkıntılıymış satılırsa alırım yoksa devam kullanmaya :D

Top Bottom