Yardım Ekran Kartı UPGRADE Edeceğim, Ne önerirsiniz?

O zaman sence 7000 serisimi almalıyım?
evet bence am4 e 7000 serisi veya 4000 serisi al 9070 ne biliyim olmasına olursa arkadaşın dediği gibi 7000 al sen bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama yerinde olsam komple satar 5 10k koyar 9070li bir şey alırdım tabi imkan var ise.

Merhaba, ekran kartımın 2k oyunlarda yetersiz kaldığını düşünerek yeni ekran kartı almak istiyorum fakat bu işin sonunda en ucuz yoldan en iyi şekilde çıkmak istediğim için bilgili arkadaşlar konuya girip yardımcı olur diye yazıyorum.

Sistemim:
RX6600XT EAGLE OC
R5 5600X
32GB RAM DDR4
B450M2SH

Bütçe konusunda şunu düşünüyorum, başka parçalara upgrade e gerek olmayacaksa 9070xt bile alabilirim,
benim için bu önemli ve geçtiğime değsin istiyorum.
DDR5 e Yükseltmek için şuan yeterince ekonomik açıdan müsait değilim.
Aklımda bi fikirde bana şöyle yapmamı söylüyor,
Bu ay Anakartı ve işlemciyi satıp R7 li güzel bir işlemci ve AM5 Anakart almamı, bu şekilde her ay yükseltme yapmam gerektiğini söylüyor.
Diğeri ise dediğim gibi sadece ekran kartını upgrade edip geçmek.

Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Günde PC de max 2-3 saat takılan biri olarak oyunları donmadan 2K High-Ultrada oynamak istiyorum.
am5 e geç kanka

7500f am5 gec sonra ustune 9000 serısı kart alırsın paran varsa

evet bence am4 e 7000 serisi veya 4000 serisi al 9070 ne biliyim olmasına olursa arkadaşın dediği gibi 7000 al sen bence.

ama yerinde olsam komple satar 5 10k koyar 9070li bir şey alırdım tabi imkan var ise.
Hocam imkan şöyle var, ürün grubunu sıra sıra dagüncelleyebilirim, hepsini bi andada yapabilirim ama burda ki konu şimdiki hazır sistemlerde eskisi kadar fiyat farkı yok, kendim yavaş yavaş kendimi yormadan mı geçsem yoksa bi anda sistemi satıp geçsem mi fiyatlar ortada ne yapacağımı bilemiyorum fikir almak istedim

Hocam imkan şöyle var, ürün grubunu sıra sıra dagüncelleyebilirim, hepsini bi andada yapabilirim ama burda ki konu şimdiki hazır sistemlerde eskisi kadar fiyat farkı yok, kendim yavaş yavaş kendimi yormadan mı geçsem yoksa bi anda sistemi satıp geçsem mi fiyatlar ortada ne yapacağımı bilemiyorum fikir almak istedim
dediğiniz gibi eskiden hazır sistemler çok op idi, şimdi 3 4k oynuyor en baba. ha paramı para tabii ki.

dediğiniz gibi eskiden hazır sistemler çok op idi, şimdi 3 4k oynuyor en baba. ha paramı para tabii ki.
Aynen öyle, peki 9070xt üzerine bi sistem düşünsek, işlemci 7700x yeterli kalır mı yoksa 7800x3d mi olmalı

En mantıklı seçenek sıfır/ikinci el 7700/7800XT olur, daha üstü boşuna masraf etmiş olursun. Daha sonra am5'e geçersin.

Aynen öyle, peki 9070xt üzerine bi sistem düşünsek, işlemci 7700x yeterli kalır mı yoksa 7800x3d mi olmalı
2k oynayacaksan eğer 7600 bile besliyor o ikisi her türlü besler ama artık pek bilgili değilim am5 kısmında, bilgisayar aldıktan sonra uzaklaştım piyasadan

En mantıklı seçenek sıfır/ikinci el 7700/7800XT olur, daha üstü boşuna masraf etmiş olursun. Daha sonra am5'e geçersin.
evet bencede

Valla ikinci elden temiz 7800xt bulsam direkt yapışıcam
Veya sıfır güzel fiyata

temiz rx6800 buldum msi xtrio 13 istiyor sence nasıl

Son düzenleme:
temiz rx6800 buldum msi xtrio 13 istiyor sence nasıl
piyasası 9-12 arası değişiyor bildiğim kadarıyla ama çoğu yıpranmış kartlar.
ev kullanıcısından yorulmamış cihaz bulursan alınabilir diye düşünüyorum, pazarlık yapmakta fayda var.

30 35 ise sat üzerine koy yenisini topla

piyasası 9-12 arası değişiyor bildiğim kadarıyla ama çoğu yıpranmış kartlar.
ev kullanıcısından yorulmamış cihaz bulursan alınabilir diye düşünüyorum, pazarlık yapmakta fayda var.
15 yazmış 13 e indi daha inmem diyor, ama gönlüm yok

Geri