Açtığım konulara cevap gelmiyor

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
Yardım istemek için konu açıyorum ama konularıma cevap gelmiyor konuyu yükseltiyorum yine cevap gelmiyor genel olarak PC toplama ile ilgili konulara daha çok cevap geliyor dün telefonumun hopörlörüyle ilgili konu açtım cevap gelmedi açtığım konulara neden cevap gelmediği anlamış değilim umarım bundan sonra açıcağım konulara cevap gelir

Ben varım dostum, eğer bir sorun olursa etiketleyebilirsin PC toplama konularında daha çok aktifim.

Herkes herşeyin cevabını bilemez. Kasıtlı bişey olduğunu sanmıyorum.

Neredeyse herkesin PC toplama konusunda bilgisi var. Ama herkesin telefon hoparlörü hakkında bilgisi yok. Ben de gördüm konunuzu. Ama girmedim. Çünkü bilgim yok. Hoparlör hakkında bilgisi olanda görmemiştir, o zaman aktif değildir vb. sebeplerden dolayı olabilir.

Yardım istemek için konu açıyorum ama konularıma cevap gelmiyor konuyu yükseltiyorum yine cevap gelmiyor genel olarak PC toplama ile ilgili konulara daha çok cevap geliyor dün telefonumun hopörlörüyle ilgili konu açtım cevap gelmedi açtığım konulara neden cevap gelmediği anlamış değilim umarım bundan sonra açıcağım konulara cevap gelir
hocam konuyu yükseltmeyi denedinizmi

Geri