Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mahmut
Hocam Lenovo olanın Direk Hepsiburada'dan Satıcı'nın hepsi burada olduğunu kontrol ederek alırsanız sorun çıkmaz Degişim ve iade kabul ediyorlar

Bazıları tek seferde Temiz monitör aldı bazıları'da 1 tane ölü piksel çıktı diye vs . 2-3 defa değişim talep ederek Sonun'da Temiz Bir monitör aldı

Yani Lenovo R27QE'de sorun olursa değiştirmeyi deneyebilirsiniz 2-3 kere olmassa iade talep edersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

800TL'ue vergi Dahil Ajazz 159pro alabilirsiniz alan herkes memnun ve Çok kaliyeli üst düzey bir mouse gerek sensörü olsun gerek Sunduğu özellikler vs. Çok ama çok daha iyi Avrupa'da falan 45€ ama temu sayesinde 800TL yani 21$
Şu insta reklamindan bulma işi vardı o şekilde mi kral

Rivoxile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eray Birel
yok

bu kasa lancoolu katlar üstüne oturur tekrar katlar tekrar üstüne oturur tekrar katlar bi de üstüne osurur
Hocam RGB olmayan versiyonu beyaz ışıklı mı yoksa hiç mi ışık olmuyor?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,194
İsim
Mehmetcan
Şu insta reklamindan bulma işi vardı o şekilde mi kral
Yok Hocam Normal Temuya Girin Spetinize atın O mouse Sonra İyi bir indirim gelecektir Max 1 hafta içerisinde merak etmeyin Sosyal medya kullanıyorsanız orda reklam olarak karşınıza çıkma olasılığı çok yüksek ve forumda arada paylaşılıyor bu tarz şeyler takip edersiniz vs.

İyi reklamdan kastım Temu'daki Reklamların %98'i çöp

Satriani

80+ Silver
yok

bu kasa lancoolu katlar üstüne oturur tekrar katlar tekrar üstüne oturur tekrar katlar bi de üstüne osurur
Neye göre? Var mı kasa içi soğutma preformansı ve hava sirkülasyonu ile ilgili karşılaştırma?
Bi' kere aynı segment kasa bile değil. Şu saçma sapan yorumları yapıp da insanları yanlış yönlendirmeyin.

Temel bilgilere bile baksam gider direkt Lancool 216 alırım. Her şey görsellik değil.

catsped

80+
Neye göre? Var mı kasa içi soğutma preformansı ve hava sirkülasyonu ile ilgili karşılaştırma?
Bi' kere aynı segment kasa bile değil. Şu saçma sapan yorumları yapıp da insanları yanlış yönlendirmeyin.

Temel bilgilere bile baksam gider direkt Lancool 216 alırım. Her şey görsellik değil.
bana göre görsel olarak katlar üstüne oturur katlar tekrar üstüne oturur bi de üstüne osurur özellik bazlı konuştuğumu nerden çıkardın satriani

Satriani

80+ Silver
bana göre görsel olarak katlar üstüne oturur katlar tekrar üstüne oturur bi de üstüne osurur özellik bazlı konuştuğumu nerden çıkardın satriani
O zaman görsel olarak diye belirt kardeşim, insanları manipüle etme. Zira herkesin görsel anlayışı farklıdır ve bana göre de Lancool 216 çok daha klas bi' kasa, diğeriyle yan yana koşullarda asla tercih etmem.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
Batuhan Divrik
O zaman görsel olarak diye belirt kardeşim, insanları manipüle etme. Zira herkesin görsel anlayışı farklıdır ve bana göre de Lancool 216 çok daha klas bi' kasa, diğeriyle yan yana koşullarda asla tercih etmem.
Lancool 216 kullanıyorum şahsen en sevmediğim yanı fanların olduğu yer de toz filtresi olmadığı için kasa çok fazla tozlanıyor.

Satriani

80+ Silver
Lancool 216 kullanıyorum şahsen en sevmediğim yanı fanların olduğu yer de toz filtresi olmadığı için kasa çok fazla tozlanıyor.
Zaten yüksek seviyede kasa içi sirkülasyon amaçlı bu şekilde yapılmış, fakat internette Lancool 216 toz filtresi var.
İsteğe göre alıp takılabilir.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,090
İsim
Batuhan Divrik
Zaten yüksek seviyede kasa içi sirkülasyon amaçlı bu şekilde yapılmış, fakat internette Lancool 216 toz filtresi var.
İsteğe göre alıp takılabilir.
Türkiye'de satan yer var mı? Link atar mısınız ben bulamadım.

Top Bottom