yokSSD varmı fiyatına değecek ?
bu kasa lancoolu katlar üstüne oturur tekrar katlar tekrar üstüne oturur tekrar katlar bi de üstüne osururOrada mis gibi lancool 216 varken buna para vermezdim.
Şu insta reklamindan bulma işi vardı o şekilde mi kralHocam Lenovo olanın Direk Hepsiburada'dan Satıcı'nın hepsi burada olduğunu kontrol ederek alırsanız sorun çıkmaz Degişim ve iade kabul ediyorlar
Bazıları tek seferde Temiz monitör aldı bazıları'da 1 tane ölü piksel çıktı diye vs . 2-3 defa değişim talep ederek Sonun'da Temiz Bir monitör aldı
Yani Lenovo R27QE'de sorun olursa değiştirmeyi deneyebilirsiniz 2-3 kere olmassa iade talep edersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
800TL'ue vergi Dahil Ajazz 159pro alabilirsiniz alan herkes memnun ve Çok kaliyeli üst düzey bir mouse gerek sensörü olsun gerek Sunduğu özellikler vs. Çok ama çok daha iyi Avrupa'da falan 45€ ama temu sayesinde 800TL yani 21$
Hocam RGB olmayan versiyonu beyaz ışıklı mı yoksa hiç mi ışık olmuyor?yok
bu kasa lancoolu katlar üstüne oturur tekrar katlar tekrar üstüne oturur tekrar katlar bi de üstüne osurur
Yok Hocam Normal Temuya Girin Spetinize atın O mouse Sonra İyi bir indirim gelecektir Max 1 hafta içerisinde merak etmeyin Sosyal medya kullanıyorsanız orda reklam olarak karşınıza çıkma olasılığı çok yüksek ve forumda arada paylaşılıyor bu tarz şeyler takip edersiniz vs.Şu insta reklamindan bulma işi vardı o şekilde mi kral
fanlar rgb olmayan fan olarak geliyor tek farkı bu. ışıksız fanlar geliyor.Hocam RGB olmayan versiyonu beyaz ışıklı mı yoksa hiç mi ışık olmuyor?
Neye göre? Var mı kasa içi soğutma preformansı ve hava sirkülasyonu ile ilgili karşılaştırma?yok
bu kasa lancoolu katlar üstüne oturur tekrar katlar tekrar üstüne oturur tekrar katlar bi de üstüne osurur
bana göre görsel olarak katlar üstüne oturur katlar tekrar üstüne oturur bi de üstüne osurur özellik bazlı konuştuğumu nerden çıkardın satrianiNeye göre? Var mı kasa içi soğutma preformansı ve hava sirkülasyonu ile ilgili karşılaştırma?
Bi' kere aynı segment kasa bile değil. Şu saçma sapan yorumları yapıp da insanları yanlış yönlendirmeyin.
Temel bilgilere bile baksam gider direkt Lancool 216 alırım. Her şey görsellik değil.
NZXT H6 Flow RGB - Lian Li Lancool 216 RGB Karşılaştırması - Epey
Epey - NZXT H6 Flow RGB - Lian Li Lancool 216 RGB özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
O zaman görsel olarak diye belirt kardeşim, insanları manipüle etme. Zira herkesin görsel anlayışı farklıdır ve bana göre de Lancool 216 çok daha klas bi' kasa, diğeriyle yan yana koşullarda asla tercih etmem.bana göre görsel olarak katlar üstüne oturur katlar tekrar üstüne oturur bi de üstüne osurur özellik bazlı konuştuğumu nerden çıkardın satriani
Lancool 216 kullanıyorum şahsen en sevmediğim yanı fanların olduğu yer de toz filtresi olmadığı için kasa çok fazla tozlanıyor.O zaman görsel olarak diye belirt kardeşim, insanları manipüle etme. Zira herkesin görsel anlayışı farklıdır ve bana göre de Lancool 216 çok daha klas bi' kasa, diğeriyle yan yana koşullarda asla tercih etmem.
Zaten yüksek seviyede kasa içi sirkülasyon amaçlı bu şekilde yapılmış, fakat internette Lancool 216 toz filtresi var.Lancool 216 kullanıyorum şahsen en sevmediğim yanı fanların olduğu yer de toz filtresi olmadığı için kasa çok fazla tozlanıyor.
Türkiye'de satan yer var mı? Link atar mısınız ben bulamadım.Zaten yüksek seviyede kasa içi sirkülasyon amaçlı bu şekilde yapılmış, fakat internette Lancool 216 toz filtresi var.
İsteğe göre alıp takılabilir.