Geçen ay vardı, şu an stok bitmiş, takibe alırsan geldiğinde bildirim alabilirsin.Türkiye'de satan yer var mı? Link atar mısınız ben bulamadım.
kimseyi manipüle etmedim hedef göstermeden o kasanın bu kasadan daha iyi olmadigini soyledim sen teknik acidan değerlendirirsin başkası görsel açıdan değerlendirir belirtmek zorunda değilim çok merak ediyorsan sorarsın görsel mi teknik mi açıdan yaptın bu yorumu diyeO zaman görsel olarak diye belirt kardeşim, insanları manipüle etme. Zira herkesin görsel anlayışı farklıdır ve bana göre de Lancool 216 çok daha klas bi' kasa, diğeriyle yan yana koşullarda asla tercih etmem.
Kaptık, Lian Li A3 Dan Kasa toplayacaktı hobi olarak. Ona da biçilmiş kaftan bir PSU. Tier A. 5500TL filan olsa tam ekmek banılırdı ama 5999TL' de fena fiyat değildi.Beyaz Sistem Toplayan Varsa Direk Alsın Çok İyi bir psu 9070XT ve 5070Tİ kartınız veya üstü kartlarınız varsa alın malum 850W PSU gerekiyor
![]()
Lian Li Edge850 Beyaz 850W 80+ Gold ATX Power Supply (G9P.EG0850G.W000.EU) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben asla O aparata 2.500TL vermezdim şahsenKaptık, Lian Li A3 Dan Kasa toplayacaktı hobi olarak. Ona da biçilmiş kaftan bir PSU. Tier A. 5500TL filan olsa tam ekmek banılırdı ama 5999TL' de fena fiyat değildi.
Temperli cam temin etmiştim geçen hafta 1000TL ye maliyet ile. Şunu da alsam mı almasam mı emin değil iken 1599TL den 2.509TL'ye nasıl bir fiyat değişimi anlamış değilim.
![]()
Lian Li A3-MATX Dikey GPU Kiti 4.0 Beyaz (G89.A3-1W.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alıntıyı görüntüle
1599 ken almak lazımdı. Fakat Lian Lİ A3 özel boyutları nedeni ile hazır çözüm çok daha mantıklı duruyordu. Dik kart takmaya emin olamadığım için almamıştım. Sanırım dik takmayacağım.Ben asla O aparata 2.500TL vermezdim şahsen
Temu'da Bu tarz Aparatlardan Rgb'lisi vs. bir ton var ama İşte Onlarda güven vermiyor doğrusu eğer 5080 ve üzeri kartın yoksa Yorumlara bakarak alınabilir belki o aparatlardan
Hocam bence şimdilik Normal takın altına ekran kartı desteği takın yamulmasını önlemek için1599 ken almak lazımdı. Fakat Lian Lİ A3 özel boyutları nedeni ile hazır çözüm çok daha mantıklı duruyordu. Dik kart takmaya emin olamadığım için almamıştım. Sanırım dik takmayacağım.
Bunların bir çoğunu gördüm. Ayrıca aşırı kasa içini kapatmış oluyor. En çok onlardan zaten ikilemde idim.Hocam bence şimdilik Normal takın altına ekran kartı desteği takın yamulmasını önlemek için
Sonra tekrar bir indirimle vs. Bir şekilde ucuza alabilirsiniz
Ayrıca şimdi internetten kasaba baktımda Bence Dik Ekran kartı bu tarz Kasalar için pek'te önemli değil yani o kasaya pek bakacağını sanmıyorum oturur bilgisayarını kullanırsın
Dik ekran Kartı Hyte Y60 ve Y70 kasalarda özellikle çok güzel duruyor ayrıca aldığın küçük kasaya göre Çok daha ilgi çekiyor bence
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gibi
Ayrıca Lian Lİ A3'de Dik ekran kartını sorunsuz Koyabileceğinizden eminmisiniz Reddit'te bı bakındımda Dik ekran kartlı A3 build'i hiç bulamadım ve resimlere göre sanki dik ekran kartı işlemci soğutması ile problem yaşar gibi eğer 4090 gibi kalın 2-3 Slot Kaplayan ekran kartınız varsa
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Yani İnce bir ekran kartı almaya çalış eğer Kalın bir ekran kartın varsa o kasada dik durmaz
Yani yanlış anlamayın hocam Ama TR'de Çok zor satarsınız öyle bir kasayı Yani Küçük kasa sevenlerin sayısının az olmasını geçtim Fiyat'da Çok yüksek olacaktır yani insanlar yüksek bütçeler'de hazır kasa almak yerine Kendileri zevklerine göre toplamayı seviyorBunların bir çoğunu gördüm. Ayrıca aşırı kasa içini kapatmış oluyor. En çok onlardan zaten ikilemde idim.
Hobi amaçlı toplayıp satacağım muhtemelen sistemi.
8x8 monitör de koymayı planlıyorum.
Ekran kartı 9070XT Pure olacak bu arada.
Sorun değil.Yani yanlış anlamayın hocam Ama TR'de Çok zor satarsınız öyle bir kasayı Yani Küçük kasa sevenlerin sayısının az olmasını geçtim Fiyat'da Çok yüksek olacaktır yani insanlar yüksek bütçeler'de hazır kasa almak yerine Kendileri zevklerine göre toplamayı seviyor
dostum bu altta yazan yazıyu nasu yaptın sistem bilgileri olanıincehesap gaming gecesi indirimleri yayınlanmaya başladı.
Daha önceki indirim günlerinde elinde parası olanlar bazı ürünlerde "alınır mı? - alınmaz mı?" kararsızlığı yaşıyor ve konu açıyordu.
Bu konuyu fikir danışılması adına açtım.
İndirimden ürün almak isteyenler, genelde şu soruları düşünüyor
- Almayı düşündüğü ürün parasını hak ediyor mu?
- Eğer alırsa sistemine uyar mı?
- Almak istediği parça daha ucuza başka yerde satılıyor mu?
Ürün almak isteyenler bu ve benzeri sorularını buraya yazabilirler.
Böylece tek konu üzerinden bir çok kişiye yardım edilmiş olur.
Aynı soruyu düşünen arkadaşların cevabı alması kolay olur.
Açılan konuların bazıları da aktiflikten aşağılara gidip kaybolmamış olur.
Yardım etmek isteyenler için de, destek hattı gibi takibi kolay bir konu elde etmiş oluruz.
Ve bilgisi olan bir çok kişinin yorumu olacağından, yanlış yönlendirmelerin önüne geçmiş oluruz.
Ek olarak;
Elinde bütçesi olanlara tavsiyem, 22:00'dan önce üyelikleri yoksa siteye kayıt olmaları ve gerekli adres bilgilerini yazmaları.
Çünkü bazı ürünler düşük stoktan satışa açılıyor, siz sepeti onaylarken hesap açmasıydı, posta kodu girmesiydi vs.
Stokları kaçırabilirsiniz.
Umarım gönlünüze göre indirimler bulursunuz.
Herkese iyi forumlar.
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
.
02.10.2020 tarihli güncelleme
Bu açtığım konu uzun zamandır "En popüler konular" sıralamasında 1. sıradaydı.
Biraz önce de "100.000 görüntülenmeyi geçen ilk konu" oldu.
Hayırlı olsun.
Alıntıyı görüntüle
Oha hocam böyle bilgisayar mı varHocam bence şimdilik Normal takın altına ekran kartı desteği takın yamulmasını önlemek için
Ayrıca şimdi internetten kasaba baktımda Bence Dik Ekran kartı bu tarz Kasalar için pek'te önemli değil yani o kasaya pek bakacağını sanmıyorum oturur bilgisayarını kullanırsın
Dik ekran Kartı Hyte Y60 ve Y70 kasalarda özellikle çok güzel duruyor ayrıca aldığın küçük kasaya göre Çok daha ilgi çekiyor bence
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gibi
Ayrıca Lian Lİ A3'de Dik ekran kartını sorunsuz Koyabileceğinizden eminmisiniz Reddit'te bı bakındımda Dik ekran kartlı A3 build'i hiç bulamadım ve resimlere göre sanki dik ekran kartı işlemci soğutması ile problem yaşar gibi eğer 4090 gibi kalın 2-3 Slot Kaplayan ekran kartınız varsa
Yani İnce bir ekran kartı almaya çalış eğer Kalın bir ekran kartın varsa o kasada dik durmaz
Hocam benimde çok istediğim bir ürün 1 yıl önce aldım amazon üzerinden bilindik bir markadan uçları altındı hemde ama %25-30 a yakın performs kaybım vardı bende iade ettim. Sizde var mı ?Hocam bence şimdilik Normal takın altına ekran kartı desteği takın yamulmasını önlemek için
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gibi