GPiro
80+ Platinum
Okadarda iyi degil
Okadarda iyi degil
1000-1500K daha eklediniz Mi Markalı ve Kaliteli Sağlam ürün alırsınız Bu fiyata asla alınmaz bence Dandik bir monitör bu![]()
James Donkey Epic Q40 27'' 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şu 5.900TLden alınır mı
Para yok ama işteOkadarda iyi degil
Bana göre evet diğerlerine göre olmayabilir çünkü harbi ucuzNeden hocam bilmediğimden soruyorum baya iyi bi mouse mu?
Hocam O ankart'ta indirim falan yok aksine zam yapmışlar haberiniz olsun daha 2 gün önce 4.799TL'di sonra 5.109 yaptılar dolar çıktı indi diye Şimdi indirim diye zam yapmışlar![]()
Lexar Thor LD5U16G60C38LG-RGD 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL38 Ram (Bellek) - incehesap.com
![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 DDR5 7600Mh mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
bu ikisi nasıl olur sizce
Hocam lenovoda Kalite kontrol sorunu var diye biliyorum,dell ucuz bulursam kaparım ama çok düşecek gibi değil,g50d nasıl olur?1000-1500K daha eklediniz Mi Markalı ve Kaliteli Sağlam ürün alırsınız Bu fiyata asla alınmaz bence Dandik bir monitör bu
Onun yerine lenovo veya dell alabilirsiniz
Bence değil 800TL'ye Ajazz 159pro var çok daha mantıklı Ajazz varken asla bu para verilmez bu mouse benceBana göre evet diğerlerine göre olmayabilir çünkü harbi ucuz
ya biri olsun yetiyo 4 yıldır aynı fareyi kullanıyorumBence değil 800TL'ye Ajazz 159pro var çok daha mantıklı Ajazz varken asla bu para verilmez bu mouse bence
Hocam Lenovo olanın Direk Hepsiburada'dan Satıcı'nın hepsi burada olduğunu kontrol ederek alırsanız sorun çıkmaz Degişim ve iade kabul ediyorlarHocam lenovoda Kalite kontrol sorunu var diye biliyorum,dell ucuz bulursam kaparım ama çok düşecek gibi değil,g50d nasıl olur?
800TL'ue vergi Dahil Ajazz 159pro alabilirsiniz alan herkes memnun ve Çok kaliyeli üst düzey bir mouse gerek sensörü olsun gerek Sunduğu özellikler vs. Çok ama çok daha iyi Avrupa'da falan 45€ ama temu sayesinde 800TL yani 21$Bu fiyat bandında mouse önerirminiz hocam?
Orada mis gibi lancool 216 varken buna para vermezdim.Arkadaşlar bu alınır mı? RGB versiyonunu istiyordum normalde ama fiyat baya uygun gibi.
![]()
NZXT H Series H6 Flow CC-H61FW-01 Beyaz ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com