Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

amazonda 1599₺
Ya o bir şey mi

Bu kartın Fiyatı 2 gün öce 4.799TL'di İncehesap'ta Sonra dolar bir anda çıkıp inince 5.109TL yaptılar Az Önce jndirim olmadan önce 5.689TL yaptılar şimdi'de 5.149TL yaptılar
Kısaca Bindirim

Bana sorarsanız
Stok Sorunu olduğu için RX 9070XT indirimi güzeldi bı tek

Beyaz Lian Lİ PSU indirimi'de Ehh işte yani 5.300TL falan düşseydi o zaman indirim dedim şuan daha çok olması gereken fiyatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhaba

Bu 5070'li sistem alınır mı?
Uzak dur

Alınır mı arkadaşlar ufak tefek ses falan kasmak için film müzik oyun genel kullanıma yönelik.
Güzel duruyor kulaklık ama o fiyata alınmamalı bence biraz daha ekleyip daha iyi kulaklıklar alınabilir

Ya o bir şey mi

Bu kartın Fiyatı 2 gün öce 4.799TL'di İncehesap'ta Sonra dolar bir anda çıkıp inince 5.109TL yaptılar Az Önce jndirim olmadan önce 5.689TL yaptılar şimdi'de 5.149TL yaptılar
Kısaca Bindirim

Bana sorarsanız
Stok Sorunu olduğu için RX 9070XT indirimi güzeldi bı tek

Beyaz Lian Lİ PSU indirimi'de Ehh işte yani 5.300TL falan düşseydi o zaman indirim dedim şuan daha çok olması gereken fiyatta

Uzak dur

Güzel duruyor kulaklık ama o fiyata alınmamalı bence biraz daha ekleyip daha iyi kulaklıklar alınabilir
Bütçem pek yok hocam gamepower almaktansa havit daha iyi olur gibi düşündüm taksit ile alacağım var mı senin farklı bir önerin?

Bütçem pek yok hocam gamepower almaktansa havit daha iyi olur gibi düşündüm taksit ile alacağım var mı senin farklı bir önerin?
Hocam önerebileceğim 1 tane kulaklık vardü ama onun fiyat uçmuş ve Temu'da Baya iyi bir kulaklık vardı O'da bitmiş kalkmış yanj artık satılmıyor

Bu yüzden Bu iyi bir Seçim ama bence 100-200TL daha fazla. Verip beyazını almak daha iyi olur şahsen daha güzel gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,723
Üyeler
186,369
Son üye
barlasgfb
Geri