..........
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
Suanda tekte alamiyoruz sonuc olarak1125tl lik ürün olmalı onun içinde sepet tutarı 1095 değilde 1130tl olmalı.
Konuyu oku komple biraz karisikbunu nasıl alıyoruz
Suanda tekte alamiyoruz sonuc olarak1125tl lik ürün olmalı onun içinde sepet tutarı 1095 değilde 1130tl olmalı.
Konuyu oku komple biraz karisikbunu nasıl alıyoruz
1800 krediden bahsediyorum hocamSuanda tekte alamiyoruz sonuc olarak
Konuyu oku komple biraz karisik
Bana denk gelirse denerim ama 1000 TL verdi sabah yeni kampanyayı da 1000 TL den devam ettirdi. Temu beni sevmiyyyTek seferde vermez harbiden ama birisinin denemesi lazım![]()
Gan özelliği var mı bunun?
Onun ne olduğunu bilmiyorum desemGan özelliği var mı bunun?
Tüm elektrikli şarz cihazlarında cihazın ve şarz aletinin aşırı ısınıp kötü sonuç oluşması ihtimalini ortadan kaldıran bir tür teknolojik yenilik.. Ben bu tarz cihazlarda yakin zamandır buna dikkat ederek alışveriş yapıyorum.. Önceden anker ve spigen başlattı bunu, şimdi Çinli firmalarda da artık kullanıyor..Onun ne olduğunu bilmiyorum desem. Ben havya lehimleme aleti için aldım.
ÜzdüTek seferde vermez harbiden ama birisinin denemesi lazım![]()
1.095 TL sınır var dedim ya. 1000 Tl ile denemek lazım.
Anladım. Başlığında yazıyormuş zaten 65W GaN Güç Adaptörü PD3.0 QC4 Protokolü.Tüm elektrikli şarz cihazlarında cihazın ve şarz aletinin aşırı ısınıp kötü sonuç oluşması ihtimalini ortadan kaldıran bir tür teknolojik yenilik.. Ben bu tarz cihazlarda yakin zamandır buna dikkat ederek alışveriş yapıyorum.. Önceden anker ve spigen başlattı bunu, şimdi Çinli firmalarda da artık kullanıyor..
Hocam sepet toplamını 1130 TL olarak belirleyip denediniz mi izin verebilir?
böyle ise kampanya çalışmaz matematiksel olarak
sıfır hesapmı alışveriş yapmışmıydınGarip bir şey geldi 1800 TL bunun için min 1200tl civarı vergisiz ürün mü eklemem lazım?
Maximum sınırı yok muydu
Hocam siparişinizi ikiye bölün bu sekmede min sipariş 450TL meselaGarip bir şey geldi 1800 TL bunun için min 1200tl civarı vergisiz ürün mü eklemem lazım?
Maximum sınırı yok muydu
Bu da bi taktik tabiHocam siparişinizi ikiye bölün bu sekmede min sipariş 450TL mesela
1. Sepeti yapın 600TL ve bir öncekinden kalma 1000tl ile ürün+vergiyi ödeyin sonra
2. Siparişi oluşturun bundada 1130 tlyi tamamlamak için 530TL lik sipariş yapın vergiyide ekleyince 800tl civarında ücret ödeyip 1800tlyi alırsınız