Ne kadarlık alışveriş yapılmasını istiyor 100 doları vermek içinbu arada yabancılara 100 dolar çıkıyormuş 4000tl gibi bişe yapıyor![]()
bilmiyorumNe kadarlık alışveriş yapılmasını istiyor 100 doları vermek için
gümrük sınırı farklıYabancı ip'den tr ye sipariş versem gelecek krediler dolar mı olur kafamda deli sorular![]()
Yok olmuyorHocam sepet toplamını 1130 TL olarak belirleyip denediniz mi izin verebilir?
Yaptım 4-5 kereböyle ise kampanya çalışmaz matematiksel olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıfır hesapmı alışveriş yapmışmıydın
Teşekkürler evet gayet mantıklı helaaalHocam siparişinizi ikiye bölün bu sekmede min sipariş 450TL mesela
1. Sepeti yapın 600TL ve bir öncekinden kalma 1000tl ile ürün+vergiyi ödeyin sonra
2. Siparişi oluşturun bundada 1130 tlyi tamamlamak için 530TL lik sipariş yapın vergiyide ekleyince 800tl civarında ücret ödeyip 1800tlyi alırsınız
Wincredit ile eksik sipariş yapınca 2. bir hak veriyor mu ? Kaldığı yerden devam mı ediyor yani ?Bu da bi taktik tabiBravo..
Hocam denerseniz sonucu iletin lütfen merak ettimTeşekkürler evet gayet mantıklı helaaal![]()
SağolunBu da bi taktik tabiBravo..
Devam ediyorWincredit ile eksik sipariş yapınca 2. bir hak veriyor mu ? Kaldığı yerden devam mı ediyor yani ?
Saolasın bir deneyeyim. 1000tl kredi için bizden 600-700 çıkıyordu. Şimdi 800 çıkıyor o zaman. Tabi böyle 2 kargo hakkı da gitmiş oluyor.Hocam denerseniz sonucu iletin lütfen merak ettim
Sağolun
Devam ediyor
Evet 1800 gelirse 800 civarında ödeme yapıp 1800 almak mantıklı, kargo hakkına gelincede yapıcak bir şey yok devletimiz sağolsunSaolasın bir deneyeyim. 1000tl kredi için bizden 600-700 çıkıyordu. Şimdi 800 çıkıyor o zaman. Tabi böyle 2 kargo hakkı da gitmiş oluyor.
Tabii ama 2 urun aldim minicik fani ayri diger urunu ayri yollamislar ben simdi kac hakkimi harcadim sinira takilabilirim cunkuHocam denerseniz sonucu iletin lütfen merak ettim
Sağolun
Devam ediyor
Süre sınırlı olarak veriyor yanılmıyorsam yarım saat ya da 1 saat içinde yapman gerekiyor..Wincredit ile eksik sipariş yapınca 2. bir hak veriyor mu ? Kaldığı yerden devam mı ediyor yani ?
Yok ben 1000 TL yi gömdüm az evvel yine 600 e devam vergiSaolasın bir deneyeyim. 1000tl kredi için bizden 600-700 çıkıyordu. Şimdi 800 çıkıyor o zaman. Tabi böyle 2 kargo hakkı da gitmiş oluyor.
Siparişi ikiye bölünce işlem halloldu. 5 tane tc nonun hakkını doldurmuşum 6.ya başladımSüre sınırlı olarak veriyor yanılmıyorsam yarım saat ya da 1 saat içinde yapman gerekiyor..
Yok ben 1000 TL yi gömdüm az evvel yine 600 e devam vergi
Kasıt eğer 1800 kampanyası ise bişey diyemem..