Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Ahmet Taşlıova
Wincredit ile eksik sipariş yapınca 2. bir hak veriyor mu ? Kaldığı yerden devam mı ediyor yani ?
Süre sınırlı olarak veriyor yanılmıyorsam yarım saat ya da 1 saat içinde yapman gerekiyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saolasın bir deneyeyim. 1000tl kredi için bizden 600-700 çıkıyordu. Şimdi 800 çıkıyor o zaman. Tabi böyle 2 kargo hakkı da gitmiş oluyor.
Yok ben 1000 TL yi gömdüm az evvel yine 600 e devam vergi :)
Kasıt eğer 1800 kampanyası ise bişey diyemem..

KingDeViL

80+ Bronze
Süre sınırlı olarak veriyor yanılmıyorsam yarım saat ya da 1 saat içinde yapman gerekiyor..

Yok ben 1000 TL yi gömdüm az evvel yine 600 e devam vergi :)
Kasıt eğer 1800 kampanyası ise bişey diyemem..
Siparişi ikiye bölünce işlem halloldu. 5 tane tc nonun hakkını doldurmuşum 6.ya başladım :D Nisan'a az kaldı gerçi.
Siz süre sınırı deyince hızlı hızlı yaptım. 2'ye bölmek istediğim ürünleri seçmemde biraz sıkıntı yarattı. İlk siparişte 530tlyi bulacak ürünleri denkleştirmek ve sonrasında tamamlamak için 2. siparişteki ürünleri dengelemek biraz sıkıntı. Toplam 861tl ödedim. 4 parça ürün.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Ahmet Taşlıova
Siparişi ikiye bölünce işlem halloldu. 5 tane tc nonun hakkını doldurmuşum 6.ya başladım :D Nisan'a az kaldı gerçi.
Siz süre sınırı deyince hızlı hızlı yaptım. 2'ye bölmek istediğim ürünleri seçmemde biraz sıkıntı yarattı. İlk siparişte 530tlyi bulacak ürünleri denkleştirmek ve sonrasında tamamlamak için 2. siparişteki ürünleri dengelemek biraz sıkıntı. Toplam 861tl ödedim. 4 parça ürün.
Önemli olan sonuçlanması sevindim :)
Süre sınırı koymalarının nedeni siz ürünlerde gezinirken süre sınırını sona erdirip kampanyadan faydalandırmamak.
İlk alışveriş yaptığımız dönemde baya başımıza gelmişti çok kudurmuştuk :D Ta o zamandan hatırlıyorum kimi zaman 30 dk süre veriyordu kimi zaman 30 dakika sonra yeni bir 30 dakika.. Ama ikinci 30 dakika bitince tekrar yenilemiyor işte nasıl olsa yeniler diye o tongaya az düşmedik. Anlayacağın verdi elimize gitarı arkadaş bildiğin :D

KingDeViL

80+ Bronze
Önemli olan sonuçlanması sevindim :)
Süre sınırı koymalarının nedeni siz ürünlerde gezinirken süre sınırını sona erdirip kampanyadan faydalandırmamak.
İlk alışveriş yaptığımız dönemde baya başımıza gelmişti çok kudurmuştuk :D Ta o zamandan hatırlıyorum kimi zaman 30 dk süre veriyordu kimi zaman 30 dakika sonra yeni bir 30 dakika.. Ama ikinci 30 dakika bitince tekrar yenilemiyor işte nasıl olsa yeniler diye o tongaya az düşmedik. Anlayacağın verdi elimize gitarı arkadaş bildiğin :D
1000tl de sıkıntı olmuyor ama. O verdiği süreler bitiyor mesela ben 1-2 gün sonra ürünleri tamamlayıp siparişi veriyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Alper Uğurcan
ayni hesaptan tc degistirebiliyormuyuz?

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Ahmet Taşlıova
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Az önce ürün siparişi oluşturdum 1500 TL civarında, 2 tane de ücretsiz hediye diye ürün seçtirdiler. O ücretsiz hediyelerinde ücreti kesilmiş. Sorduğum zaman bankanız yurt dışı alışveriş kesintisi yapmış olabilir dediler. Bankaya sordum onlar da karşı taraf banka kesmiş olabilir diyor. Yani ücretsiz diye bir şey kalmıyor ortada. Siparişi iptal ettim ama 227 TL sanırım çöpe gitti bilmiyorum iadeye yansıyacak mı göreceğim.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
bu kampanyalar nasıl geliyor

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Ahmet Taşlıova
Az önce ürün siparişi oluşturdum 1500 TL civarında, 2 tane de ücretsiz hediye diye ürün seçtirdiler. O ücretsiz hediyelerinde ücreti kesilmiş. Sorduğum zaman bankanız yurt dışı alışveriş kesintisi yapmış olabilir dediler. Bankaya sordum onlar da karşı taraf banka kesmiş olabilir diyor. Yani ücretsiz diye bir şey kalmıyor ortada. Siparişi iptal ettim ama 227 TL sanırım çöpe gitti bilmiyorum iadeye yansıyacak mı göreceğim.
Maalesef siz farklı varyasyonlu kampanyayı uygulamışsınız.. O kampanya sorunlu..Direk alışverişi iptal edin trmu kredi olarak anında iade alın ve wincredit diyerek kampanyaya katılın..

bu kampanyalar nasıl geliyor
Hocam ilk sayfada videolar var izleyin ya da iceriklerde yazılanları okuyun, anlatması uzun baya..

KingDeViL

80+ Bronze
Yandın kardeş. Benim 1 aydır 1500tl gelmedi. Keşke iade etmeseydin. Benim annemin telefonda 4 ücretsiz ürün seçtirdi. 2 tanesini pahalı ürün seçebildim. Ödemeyi yaptığımda sepette hediye ürünler yoktu. Onlar için ayrı ödeme isteyince iptal etmiştim.

Fakat kendi hesabımdan ilk alıverişe başladığımda 2x hediye ürün seçme promosyonu kullandığımda sorun yaşamadım. Bendekinde 100tllik ürünleri seçmeme izin veriyordu.
Bunun gibi 2 siparişimde sorun olmadı.
1742660903830.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Yandın kardeş. Benim 1 aydır 1500tl gelmedi. Keşke iade etmeseydin. Benim annemin telefonda 4 ücretsiz ürün seçtirdi. 2 tanesini pahalı ürün seçebildim. Ödemeyi yaptığımda sepette hediye ürünler yoktu. Onlar için ayrı ödeme isteyince iptal etmiştim.

Fakat kendi hesabımdan ilk alıverişe başladığımda 2x hediye ürün seçme promosyonu kullandığımda sorun yaşamadım. Bendekinde 100tllik ürünleri seçmeme izin veriyordu.
Bunun gibi 2 siparişimde sorun olmadı.
Alıntıyı görüntüle
İade süreci tarihini de uzun veriyorlar zaten. Bekleyeceğiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Yıldırım
Şuan wincredit tanımlamıyor bende niyeyse baya da bi sipariş geçmiştim ondan mı acaba

ChristianSerratos

80+ Silver
Bana 600tl tanımlıyor :D bende harcamıyorum umarım 1000tl atar artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,332
Üyeler
170,523
Son üye
bertugtutkn