Neler Yeni

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

~helloworld

80+ Bronze
Anlık geçen haftaya göre 14k zararım var daha da artmış olabilir bakmadım sürekli bakmanın anlamı yok ben bunların ......

türk borsasının başındakiler eskorttan daha karaktersiz daha istikrarsız

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Tekin Ayber
Bu hafta önce ASELS ile 11bin TL Kâr elde ettim sonra biraz aceleyle hesap filan yapmadan PATEK aldım 3bin TL civarı zarar yedim ordan, yekünde 8bin TL Kâr elde ettim. Bu haftalık bence fena sayılmaz. Ama bu PATEK ile bir türlü yıldızım barışmadı 🤣

Bu arada geçmiş olsun, inşaAllah zararınızı telafi edebilirsiniz...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Tekin Ayber
Bist 100 analizi:

2025-03-22_13-26.png

Görüldüğü üzere borsa düşüş eğiliminde ve ilk zorlayacağı destek alanı 8562,70 puan ile 7202,88 puan arasında yer alıyor. Gelecek hafta bu alana girebilir ve belki de bi kaç hafta buralarda takılabilir... Bu tabii olarak siyasi ve gündem teşkil edecek operasyon ve haberlere bağlı hızlı veya yavaş gerçekleşebilir. Tedbirli olmakta fayda var, DUYGUSALLIĞA yer yok, AKLINIZ ile hareket etmeye çalışın. İşimize bakmaya devam :)

Saraylarda veya şatolarda yaşayanlara fanatiklik etmek yerine siz de onlar gibi sadece ama sadece kendi çıkarınızı ve sevdiklerinizin çıkarlarını önceleyin, önemseyin.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Tekin Ayber
Merkez Benkası Banka Müdürleri ile olağanüstü toplantı gerçekleştirdi ve TBB açıklama yaptı, önlemler alındığını, dikkatli olunacağını ifade ettiler...

Pazartesi borsa tepetaklak olabilir ve döviz, emtia piyasası uçuşa geçebilir... Sanal olarak döviz ve altın alacaklar bankaların makas büyüklüğüne çok çok dikkat etsinler, piyasadan döviz ve altın alacaklar daha kazançlı çıkabilirler ama dovizciler ve kuyumcular da şimdiden fiyatları tuzlamışlardır.

Hala hisse senetlerini bozduramamış olanlar dikkatli olsunlar, eğer borsa tahmin edildiği gibi tepetaklak olursa bunun toparlanma süreci sanıldığı kadar kolay ve kısa süreli olmaz, çok sancılı olur, batabilirler orta ve uzun vadede...

Sabah erkenden döviz ve altın piyasasını kontrol edin, aşırı bir yükseliş, durdurulamaz bir yükseliş olursa, borsa için hiç hayıra işaret değildir. Tetikte olunuz.

Yatırım Tavsiyesi değildir..!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merkez Bankası ve Türkiye Bankalar Birliği'nden kritik toplantı! "İstikrar için araçları kullanacağız"​

Merkez Bankası yetkilileri ile Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi bankaların temsilcileri, piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirmek üzere bir araya geldi. Merkez Bankası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, ekonomik istikrarın korunması ve piyasa kuralları çerçevesinde tüm araçların etkin şekilde kullanılacağı vurgulandı.​

1742747026644.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
ömer
Merkez Benkası Banka Müdürleri ile olağanüstü toplantı gerçekleştirdi ve TBB açıklama yaptı, önlemler alındığını, dikkatli olunacağını ifade ettiler...

Pazartesi borsa tepetaklak olabilir ve döviz, emtia piyasası uçuşa geçebilir... Sanal olarak döviz ve altın alacaklar bankaların makas büyüklüğüne çok çok dikkat etsinler, piyasadan döviz ve altın alacaklar daha kazançlı çıkabilirler ama dovizciler ve kuyumcular da şimdiden fiyatları tuzlamışlardır.

Hala hisse senetlerini bozduramamış olanlar dikkatli olsunlar, eğer borsa tahmin edildiği gibi tepetaklak olursa bunun toparlanma süreci sanıldığı kadar kolay ve kısa süreli olmaz, çok sancılı olur, batabilirler orta ve uzun vadede...

Sabah erkenden döviz ve altın piyasasını kontrol edin, aşırı bir yükseliş, durdurulamaz bir yükseliş olursa, borsa için hiç hayıra işaret değildir. Tetikte olunuz.

Merkez Bankası ve Türkiye Bankalar Birliği'nden kritik toplantı! "İstikrar için araçları kullanacağız"​

Merkez Bankası yetkilileri ile Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi bankaların temsilcileri, piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirmek üzere bir araya geldi. Merkez Bankası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, ekonomik istikrarın korunması ve piyasa kuralları çerçevesinde tüm araçların etkin şekilde kullanılacağı vurgulandı.​

Alıntıyı görüntüle

Analiz e gerek yok
Ekrem İmamoğlu Silivri soğuktur.
Bu haber bile borsayı az 3 gün eksi 5 lerde götürecek

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Dedik bu piyasada adamın donunu değil dogmamıslarının parasını alırlar diye cuma günü itibarı ile full nakite geçtim ve 7200 ü bekleyeceğim YTD

Bu arada altınay baya sağlam durdu piyasaya göre durmasaydı inanılmaz zarar ederdim şükürler olsun doğru yerdeymişiz

sirefeee

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle

Dedğin gibi ben bozacağım zarardayım ama sıkıntı yok :) Yatırım Tavsiyesş değil

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Tekin Ayber
Analiz e gerek yok
Ekrem İmamoğlu Silivri soğuktur.
Bu haber bile borsayı az 3 gün eksi 5 lerde götürecek
Zaten haberler siyasi şoklar nedeniyle piyasa allakbullak... Analiz yapılamaz sadece hatırlatma... Hem ne %3 - %5 'i , borsa günlük en dip seviyeleri görebilir, haftalık kaybı %25 gibi bile olabilir!

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
ömer
Zaten haberler siyasi şoklar nedeniyle piyasa allakbullak... Analiz yapılamaz sadece hatırlatma... Hem ne %3 - %5 'i , borsa günlük en dip seviyeleri görebilir, haftalık kaybı %25 gibi bile olabilir!
O kadar olmaz hocam reel konuşalım bu hafta borsa en fazla -%15 20 arası

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Tekin Ayber
Bu arada altınay baya sağlam durdu piyasaya göre durmasaydı inanılmaz zarar ederdim şükürler olsun doğru yerdeymişiz
Savunma şirketleri bu çalkantılı süreçte en sağlam durabilen hisselerdi, düşseler bile ara ara yükselişler sergiliyorlar çünkü Dünya Çapında savunma sanayi teknolojisi şirketlerine aşırı bir ilgi var...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Tekin Ayber
O kadar olmaz hocam reel konuşalım bu hafta borsa en fazla -%15 20 arası
Aslında tahmin yürütmeyi sevmem o kadar ama şuan durum vahim, tabi kesin durumu yaşayarak tecrübe edeceğiz. Ne dersek yanlış olur.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
muhammed samet
Aslında tahmin yürütmeyi sevmem o kadar ama şuan durum vahim, tabi kesin durumu yaşayarak tecrübe edeceğiz. Ne dersek yanlış olur.
Benim düşüncem arkalarına yaslanıp izlemek asla panik satış yapmamak ytd

Top Bottom