Neler Yeni

Yardım IQUNİX EZ63'den daha iyi klavye var mı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Strekeos

80+
Klavyede iyi kötü diye değerlendirmek için kullanım amacını bilmek lazım.

Ben klavyemi hem excel çalışmalarım için hem maillerimde hem de kod yazarken neredeyse oyun oynadığım kadar belki daha çok kullanıyorum dolayısıyla, bana sorarsan ortalama bir mekanik klavye en iyi manyetik klavyeden daha iyi çünkü manyetik klavyelerin yazım hissiyatı mekanik klavyelerin yanından geçemiyor (switch yapısından dolayı) ama mekanik bir klavye de manyetik klavyenin tuş hassasiyetine asla ulaşamaz.

Ayrıca manyetik klavye alırken oynadığın oyunlarda yasaklı mı değil mi bir bakmanı tavsiye ederim (Örneğin CS2 ve Valorant SOCD'ye izin vermiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

sdy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
fre

sdy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
fre
İkinci el düşünmüyorum hocam garanti koşullarından ötürü
kapalı kutu olarak demek istedim, garantisi fatura varsa global diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende iqunix var kasası alüminyum oldugundan çok ağır, sağlam ama gereksiz ağır. uygulaması web tabanlı, pek detaylı ayar yapılmıyor ve mesela bir guncelleme geldi diyelim butun ayarlarini sifirliyor

Son düzenleme:

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende iqunix var kasası alüminyum oldugundan çok ağır, sağlam ama gereksiz ağır. uygulaması web tabanlı, pek detaylı ayar yapılmıyor ve mesela bir guncelleme geldi diyelim butun ayarlarini sifirliyor
Hocam haftalardır klavye araştırıyorum. Baya bir klavyeden vazgeçtim şuan tek seçenek iqunix ez63 kaldı. Onu da soğutmayın benden valla artık kafayı yicem. Klavyenin iyi yanlarını falan söyleyin rica ediyorum

sdy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
fre
Hocam haftalardır klavye araştırıyorum. Baya bir klavyeden vazgeçtim şuan tek seçenek iqunix ez63 kaldı. Onu da soğutmayın benden valla artık kafayı yicem. Klavyenin iyi yanlarını falan söyleyin rica ediyorum
sesi baya iyi stok klavyeden duyabilecegin en iyi seslerden biri, keycapsleri doubleshot pbt baya kaliteli onun haricinde dünyanin en hızlı klavyesi olarak biliniyor. emsal fiyattaki klavyeler gibi plastik değil full alüminyum vs vs.

• Beğen

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,597
İsim
Baran Kut
Şu belki yardımcı olabilir.

• Beğen

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu belki yardımcı olabilir.

İqunix ez63'le alakalı bir şey göremedim videoda hocam veya benim mi dikkatimden kaçtı bilemiyorum. Yurtdışı klavye düşünmüyorum. Yurtiçinde alabileceğim en iyi klavyeyi arıyorum

GPiro

80+ Platinum
en iyisi diye bişey yok hepsi farklı farklı konularda birbirini geçer top tier olan melgeek iqonıx wooting

Krmm

80+ Bronze
en iyisi diye bişey yok hepsi farklı farklı konularda birbirini geçer top tier olan melgeek iqonıx wooting
wooting yurtiçinde sıfır olarak satılmadığı için düşünmüyorum gürkancım. İqunix alıp geçeyim mi ne dersin

Krmm

80+ Bronze
hm80 alacaktın noldu o güzeldi
Hiç sorma. Parayı tam ayarladım wraithe girdim satın almak için. Tesadüfe bakın ki klavyenin fiyatı 1000 TL artmış. Ve ne hikmetse diğer klavyelerin fiyatı artmamış sadece sikayı zamlamışlar. Wraith'e fena ayar oldum. Mecbur kalmadıkça bir şey almam artık. İqunixi gaming gen'den alacam eğer karar verirsem

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom