16 Proyd s25 mi alır yoksa 16 pro mu fiyatları aynı hemen hemen
Pro modellerde 120 hz var Promotion teknolojisiyle beraberYanlış olmuş hocam kusura bakma
İphone tarafının
Kamerası, ekran kalitesi, oyun performansı daha iyi
Tek eksiği yenileme hızının düşük olması
Sebep?yd hiçbir ürün alma zamanında kullandım alma aldırma al diyenler ya cahil ya da hiç yd kullanmamış hele iphone da yd hiç ama hiç uzak dur
oyun ve batarya konusunda üzermi beni ve 15 pro geçen sene çıktı toplama çıkma ihtimali yokmuİphone 15 pro almanı tavsiye ederim , 16 pro kamera olarak geliştirilmiş model o fiyat farkını koymaya değmez
dostum diyorumki şuanda kullandığım cihaz iphone 11 o 4 aylık süreçte icloud üzerinden aramaları bağlayıp yurtdışı cihazdan alamaz mıyım?8 ay kullanıp 4 ay telsiz kalırım diyorsan iphone al bne uğraşamam ise 14tpro
Alırsın. Bakma sen bu çocuklara boş ağızdan konuşuyorlar yok alınmaz edilmez falan, 2 telefon taşımaya razı isen sıkıntı olmaz.dostum diyorumki şuanda kullandığım cihaz iphone 11 o 4 aylık süreçte icloud üzerinden aramaları bağlayıp yurtdışı cihazdan alamaz mıyım?
nasıl yani 1 mayıstan sonra alırsam nasıl 16 ay kullanabilirim1 Mayıs'tan sonra yd alırsan aralıksız 16 ay kullanırsın bitince geriye 4 ay kalıyor orda 2 telefon yapar sonra tekrar 8 + 4 diye devam edersin. Ama iphone önermem