Shadout
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 200
8 ay sonra yıl bitiyor sıfırlanıyor tekrar 8 ay kullanıyorsunnasıl yani 1 mayıstan sonra alırsam nasıl 16 ay kullanabilirim
8 ay sonra yıl bitiyor sıfırlanıyor tekrar 8 ay kullanıyorsunnasıl yani 1 mayıstan sonra alırsam nasıl 16 ay kullanabilirim
8 ay bu yılın hakkı 8 ay da 2026 nın hakkını kullanarak kesintisiz 16 ay kullanıyorsunnasıl yani 1 mayıstan sonra alırsam nasıl 16 ay kullanabilirim
evet 2026 da son 4 ay hatlar kapanır sonra yıl bitince 8 ay yine kullanırsınyani kestintisiz 16 aymı kullanabilirim
olurşimdi alıp 1 mayısta hat taksamda olur o zaman değilmi
o zamanada 17 pro çıkınca onu satıp üstüne ekleyip ona geçerim yüksek ihtimalevet 2026 da son 4 ay hatlar kapanır sonra yıl bitince 8 ay yine kullanırsın
bu süre içinde server kaydı da açılabilir (kesin garantisi yok) kayıt yaptırıp kullanabilirisin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olur
hmmAlırsın. Bakma sen bu çocuklara boş ağızdan konuşuyorlar yok alınmaz edilmez falan, 2 telefon taşımaya razı isen sıkıntı olmaz.
Oyun performansı konusunda asla üzmez 14 pro max kullanıyordum yeni 16 pro max e geçtim inan bana hız farkı asla yaşamadım , batarya konusuna gelirsek şarj konusunda 3 saat garanti oynatır daha yüksek olabilir oyuna göre değişir , hedefin sadece oyun oynamak ise tüm bu telefonlar yerine sana farklı bir alternatif olarak nubia redmagic 10 pro önerecem canavar gibi bir oyun telefonuSebep?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyun ve batarya konusunda üzermi beni ve 15 pro geçen sene çıktı toplama çıkma ihtimali yokmu