Aldığım ekran kartını iade etmem istiyorum

Sen iade gönder, şansını dene. Gerekçe olarak 'ses yapıyor' de. Onarım veya teknik servise gönderilmesini kabul etme, direkt para iadesi iste.
Hocam zaten bugün gönderdim gerekçe olarak öyle dersem her türlü servise gönder diyecekler bende dedim benim ihtiyacımı karşılamıyor ve beğenmedim fln yazdım diğer arkadaşlar da öyle dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yazmışsın da fotoğraf altta kalınca ona odaklandık haklısın . Bu tür durumlarda konuyla alakalı olan durumun gerçek fotoğrafı olursa daha iyi yorum yapabiliriz.
Hocam ben sana nerden bula bilirim ki sadece l fotoğrafı bulsam bile çok küçük fotoğraf olur ve kalkan yerin boyutunu istediğim gibi göstermem

Ekler

• Screenshot_2025-03-25-19-15-30-399_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2025-03-25-19-15-30-399_com.dmall.mfandroid.jpg
    455.4 KB · Hit: 56
Diyelim bu ekran kartını kutusunun yan tarafı ya o kadar ya da biraz daha az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam form açtım herkes al dedi al dedi yoksa almayacaktim sizce iade alırlar mı bakın fotoğraf yükledim onun kadar ya da daha az
fiyat performans olarak baktığında çok müthiş bir ekran kartı zaten her ay güncellemede geliyor bence gayet başarılı bir kart ben 5800x3d ile kullanıyorum 2 ay önce 2k en yüksek ayarlarda 80 fps aldığım oyunda son güncelleme ile 100 fps ye çıktı bu iyileştirmeler karta olan sevgimi arttırmaya başladı tek sorunu İntelin Kendi yazılımını aktif etmeden kullanmak gerek karta ekstra yük bindiriyor çok sık olmasada bazen fps drop yedirebiliyor ben Arka planda programı kapattım hiç bir sorun kalmadı.

fiyat performans olarak baktığında çok müthiş bir ekran kartı zaten her ay güncellemede geliyor bence gayet başarılı bir kart ben 5800x3d ile kullanıyorum 2 ay önce 2k en yüksek ayarlarda 80 fps aldığım oyunda son güncelleme ile 100 fps ye çıktı bu iyileştirmeler karta olan sevgimi arttırmaya başladı tek sorunu İntelin Kendi yazılımını aktif etmeden kullanmak gerek karta ekstra yük bindiriyor çok sık olmasada bazen fps drop yedirebiliyor ben Arka planda programı kapattım hiç bir sorun kalmadı.
Hocam ama yani çok düşük fps alıyorum rusta vs

3 gün önce aldığım ekran kartı elime ulaştı n11 den almıştı ve kutusunu açarken bant çok güçlü olduğu için ekran kartının kutusunun kartonu azıcık kalktı sorun olur mu iade ederken beğenmedim performansını.
Edemezsin N11 almaz %90-95 ihtimalle bu durumda birde kartonu kalkmış diyorsun ekran kartında bir sorun yoksa iade etmen haksızlık olur satıcı tekrar satamayacağı için

Edemezsin N11 almaz %90-95 ihtimalle bu durumda birde kartonu kalkmış diyorsun ekran kartında bir sorun yoksa iade etmen haksızlık olur satıcı tekrar satamayacağı için
Haksızlık olmaz neyi haksızlık olacak beğenmedim ve benim ihtiyacımı karşılamıyor

Haksızlık olmaz neyi haksızlık olacak beğenmedim ve benim ihtiyacımı karşılamıyor
Tekrar satılamayacak bir mal yolluyorsun geriye ürün 2. el olarak düşecek almadan önce araştırsaydın derler adama. Eğer servislik bir sorun varsa ayrı ama yoksa basbayağı haksızsın

Tekrar satılamayacak bir mal yolluyorsun geriye ürün 2. el olarak düşecek almadan önce araştırsaydın derler adama. Eğer servislik bir sorun varsa ayrı ama yoksa basbayağı haksızsın
Hocam iyimisin arkadaşım iphone aldı ve kamerası kötü diye geri gönderdi + akılı robot süpürge aldık kullandık beğenmedik geri gönderdik alındı haksızsın diye bir şey mi var ya şaka gibi kardeşim sen gidip mağazadan almıyor siteden alıyorsun ürünü görmüyorsun gözünden . Gözünlen görüp almıyorsun.

Hocam iyimisin arkadaşım iphone aldı ve kamerası kötü diye geri gönderdi + akılı robot süpürge aldık kullandık beğenmedik geri gönderdik alındı haksızsın diye bir şey mi var ya şaka gibi kardeşim sen gidip mağazadan almıyor siteden alıyorsun ürünü görmüyorsun gözünden . Gözünlen görüp almıyorsun.
Kutusuna zarar verdiğini söylüyorsun ve bu dediklerin mağazanın kendi inisiyatifi yapmayana neden yapmıyorsun denilmez ve bunları sadece amazon yapıyor ve kutusuna zarar verilmiş bir ekran kartını amazona yolla onlarda iade almazlar. Olay tamamen ürünün sıfır biçimde satılabilecek olup olmadığı. Ayrıca evet haksızsın ürünü görmek için tonla benchmark izleyip sonuçlarını öğrenebilirdin. Ayrıca mesajlarını okudum konunun ekran kartıyla da alakası yok işlemci bazlı oyunlarda rust gibi düşük fps alma sebebin işlemcinin düşük olması

Hertürlü iade almak zorundalar hocam rahat ol. Yalnız elektronikte Amazon ve Hepsiburada’dan çok şaşma derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,237
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri