Neler Yeni

Havit 2002P Alınır Mı?

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
App
Bütçe
1500

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben aldığımdan beri bir sorun yaşamadımtek sinir bozan şey şu kumandası olması, bazen koltuğa takılıypor kopacakmış gibi oluyor sıkıntı yani. Ama onun dışında ben çok memnun kaldım özellikle o deri yastıkları yumuşacık

erencavdarr

80+ Bronze
birazdan kargodan gelecek. fiyat performans olarak güzel bu bütçede bakalım biraz ağır deniyor sadece onu da görücem birazdan

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Yunus Emre Uzun
Aslında şuandada 2002p kullanyırum ama tek taraftan ses gelmediği için ( fiziksel sorun ) yeniden almam gerekiyor bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi var mıdır?

Ben gamepower modellerini tercih ederdim hocam medusa yı 6 yıl kullandım 6 ıncı yılın sonunda bozuldu

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Metehan bahar
8 aydır falan kullanıyorum memnunum. Sıkıntısı yok. Param olsaydı kesinlikle kablosuz alırdım kablolu kulaklık çekilmiyor.

erencavdarr

80+ Bronze
Ben gamepower modellerini tercih ederdim hocam medusa yı 6 yıl kullandım 6 ıncı yılın sonunda bozuldu
ped işini nasıl hallettiniz bende de luna vardı hala duruyo ama hem pedler soyuldu hem kafama geliyo siyah siyah, hemde kulaklık rahatsız etmeye başladı bende ucuz yollu tekrar çözüm buldum. Gamepowerda ucuz değil yani

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Yunus Emre Uzun
ped işini nasıl hallettiniz bende de luna vardı hala duruyo ama hem pedler soyuldu hem kafama geliyo siyah siyah, hemde kulaklık rahatsız etmeye başladı bende ucuz yollu tekrar çözüm buldum. Gamepowerda ucuz değil yani
Hocam evet baya pislik bırakıyordu haklısınız ben soydum öyle kullandım 4 yıldan sonra ama gerçekten kafada kulakta pislik bırakıyordu

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
App
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sipariş verdim bakalım

Top Bottom