Neler Yeni

Yenilenmiş Telefon Almak

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bilgehan
Herkese selamlar elimde biraz nakit para var telefonum iyice kafayı yedi iPhone 11 kullanıyorum, yeni telefon alacağım yenilenmiş telefon almak çok mantıklı geliyor çünkü 12 taksit imkanı var yenilenmiş telefon alırsam 14Pro'ya kadar alabilirim. Fakat yenilenmiş telefonlar korkutuyor o yüzden biraz çekingenim bu konuda onun yerine ikinci el al derseniz de o kadar nakit param yok maalesef taksitle ödemek daha mantıklı geliyor bana. İkinci bir seçenekse şu 40bin TL'ye kadar sıfır telefon almak bu paraya iPhone almayı düşünmüyorum çünkü güzel model yok bu fiyata S24+ düşünüyorum fakat birkaç arkadaş S25 Ultra ya da S24 Ultra al yurt dışı kaydettir dedi büyük şehirde yaşamıyorum küçük şehirde yaşadığım için bu işlemi yapabilecek biri var mıdır bilmiyorum sizce hangisini yapmalıyım teşekkür ederim.

şahin doğan

80+ Platinum
Yurtdışı alacaksan kesinlikle X200 Pro öneririm.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bilgehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12 taksit cok faiz koyuyor üstüne
Evet fakat uzun vadede bakıldığında 5bin tl gibi bir fiyat vakit ilerledikçe çerez parasına geliyor taksitli almak daha uyguna geliyor bana ödeme şekli olarak

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bilgehan
Yurtdışı alacaksan kesinlikle X200 Pro öneririm.
iphonedan geçmek korkutuyor biraz o yüzden androidde şüpheciyim fakat geçmek istiyorum iphone'dan çok sıkıldım düz modellerinde 60hz kalitesiz ekrandan dolayı soğudum fakat androide alışır mıyım kamerası nasıldır düşündürüyor beni

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Alihan YILMAZ
Yeni al. Yenilenmiş ile kullandığın arasında bir fark yok.

Yurt dışı olucaksa S25 Ultra alın

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bilgehan
Yeni al. Yenilenmiş ile kullandığın arasında bir fark yok.
Yeni alırsam iphone alamam iphone'a alıştığım için androide geçmeye biraz çekiniyorum yeni olarak alabileceğim dediğim gibi yurtiçi s24+ ya da yurtdışı s25ultra (imei kaydı vs nasıl olur bilmiyorum)

Herkese selamlar elimde biraz nakit para var telefonum iyice kafayı yedi iPhone 11 kullanıyorum, yeni telefon alacağım yenilenmiş telefon almak çok mantıklı geliyor çünkü 12 taksit imkanı var yenilenmiş telefon alırsam 14Pro'ya kadar alabilirim. Fakat yenilenmiş telefonlar korkutuyor o yüzden biraz çekingenim bu konuda onun yerine ikinci el al derseniz de o kadar nakit param yok maalesef taksitle ödemek daha mantıklı geliyor bana. İkinci bir seçenekse şu 40bin TL'ye kadar sıfır telefon almak bu paraya iPhone almayı düşünmüyorum çünkü güzel model yok bu fiyata S24+ düşünüyorum fakat birkaç arkadaş S25 Ultra ya da S24 Ultra al yurt dışı kaydettir dedi büyük şehirde yaşamıyorum küçük şehirde yaşadığım için bu işlemi yapabilecek biri var mıdır bilmiyorum sizce hangisini yapmalıyım teşekkür ederim.
Ben sizin yerinizde olsam taksitle almak yerine android alırdım

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bilgehan
Yurt dışı olucaksa S25 Ultra alın
Hocam peki bu imei kaydı vs falan nasıl oluyor yurtdışı telefonu kalıcı olarak nasıl kullanabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sizin yerinizde olsam taksitle almak yerine android alırdım
bende öyle düşünüyorum iphone artık çok yerinde sayıyor zaten oyun oynamıyorum telefonda ekran ve kamera önemli benim için ekran konusunda andorid çok iyi diye düşünüyorum fakat kamera biraz korkutuyor androidde en son 4*5 yıl önce andorid kullandım ve kamerası aşırı kötüydü

Hocam peki bu imei kaydı vs falan nasıl oluyor yurtdışı telefonu kalıcı olarak nasıl kullanabilirim
Kayıt ücreti var hocam en son 31 bindi.
Kaçak atarsan bilemem ama bazı modellere atılmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,639
Üyeler
171,070
Son üye
MyNeX001
Top Bottom