Yardım Online Mobil Hat Alabilir'miyim?

Bieshala

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
357
Merhaba İnternet Üzerinden, Türk Telekom Mobil Hat Alabilir'miyim? Ve Herhangi Bir Ücreti Varmı?

Faturalı da faturaya ekliyorlar kart ücretini sözde vergi adı altında
O her yerde var dostum vergi her türlü alınıyor her şeyden alındığı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faturasızda da hat kullanım, telsiz kullanım ıvır zıvır saçma sapan vergiler çıkarıyorlar karşına

Faturasızda da hat kullanım, telsiz kullanım ıvır zıvır saçma sapan vergiler çıkarıyorlar karşına
Daha yeni aldım hat vergi dahil tarife ve aylık +65 tl kitliyorlar 12 ay boyunca vergi adı altında dediğim bu

Hocam numara geçiriyorsanız faturalıda almıyorlar ama 0dan numara alırsanız her türlü alıyorlar parasını

Merhaba İnternet Üzerinden, Türk Telekom Mobil Hat Alabilir'miyim? Ve Herhangi Bir Ücreti Varmı?

Daha yeni aldım hat vergi dahil tarife ve aylık +65 tl kitliyorlar 12 ay boyunca vergi adı altında dediğim bu
O bayilerin dolandırıcılığı kanka öyle diyorlar ama hiç birisi vergi dahil olmuyor her türlü vergi çıkıyor sonradan öyle demelerine bakma sen

Hocam numara geçiriyorsanız faturalıda almıyorlar ama 0dan numara alırsanız her türlü alıyorlar parasını

Ben hattı ilk aldığımda yoktu öyle bir durum sonradan yaptılarsa bilemiyorum

O bayilerin dolandırıcılığı kanka öyle diyorlar ama hiç birisi vergi dahil olmuyor her türlü vergi çıkıyor sonradan öyle demelerine bakma sen

Ben hattı ilk aldığımda yoktu öyle bir durum sonradan yaptılarsa bilemiyorum

İlk resimde tarife detaylarındaki yazıyor, ikinci resim güncel tutar sayfasında 35 tl ek vergi ekliyorlar +65 yanlış söylemişim ama ben aldığımda ucuzdu kart

Ekler

• Screenshot_20250326_202608_Yanmda.png
    Screenshot_20250326_202608_Yanmda.png
    127.3 KB · Hit: 19
  • Screenshot_20250326_202735_Yanmda.png
    Screenshot_20250326_202735_Yanmda.png
    57 KB · Hit: 16
Aynen bu tarife ücretinden hariç olan ek çıkan vergiler

Geri