Neler Yeni

Aldığım ekran kartını iade etmem istiyorum

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
Satıcısı bizzat Amazon dan alışveriş yapanlar gülümseyerek okuyordur şuan bu konuyu :) Üst üste 3 adet monitörün 2 tanesini ölü pikselden 1 tanesini de sadece kaşını gözünü sevmediğimden iade ettim adamlar nedeni sormadılar bile, ki son iademdeki kutu epey zarar almıştı ve köpükleri kırılmıştı. İşin özü Amazon kutuymuş köpükmüş sallamıyo bile ve şak diye paranı hemen iade ediyo ama diğer site mağazalarını bilemem.. He bi de şu vardı, aldığım su ısıtıcısını 29 gün kullanıp son gün iade ettim dibi sudan kireçlenmişti onu bile hemen iade aldılar :)
Hocam zaten öyle olması lazım zaten kabul etmezlerse artık ne alışveriş yaparım ne de başkasına o siteden öneririm

GPiro

80+ Platinum
İnternetten araştırıp alsaydın ya? Üstüne kutuya da zarar vermişsin. Ürünü de 2. el kategorisine sokmuşsun. Bir de keyfi iade. Bakın tüketiciyi savunurum normalde ben de bu aralar 1-2 kulaklık alıp iade ettim kafama uymadığından ama. Kafama sığmadı hani kullanamıyorum.
Ama ekran kartının kaç FPS vereceği cartı curtu her şeyi yutupta var zaten. İade alırlarsa asıl zaten garip olur.
Haklı

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Aykut
Satıcısı bizzat Amazon dan alışveriş yapanlar gülümseyerek okuyordur şuan bu konuyu :) Üst üste 3 adet monitörün 2 tanesini ölü pikselden 1 tanesini de sadece kaşını gözünü sevmediğimden iade ettim adamlar nedeni sormadılar bile, ki son iademdeki kutu epey zarar almıştı ve köpükleri kırılmıştı. İşin özü Amazon kutuymuş köpükmüş sallamıyo bile ve şak diye paranı hemen iade ediyo ama diğer site mağazalarını bilemem.. He bi de şu vardı, aldığım su ısıtıcısını 29 gün kullanıp son gün iade ettim dibi sudan kireçlenmişti onu bile hemen iade aldılar :)
Son yaptığın seni şerefsizliğin. Sonra markalar neden iade almıyorlar diye şikayet ediyorsunuz. Yakında Amazon da diğer markalara döner iade konusunda sizin sayenizde.

Top Bottom