- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok 8x2ram toplam 8 gb mı
Yok 8x2ram toplam 8 gb mı
Hocam zaten öyle olması lazım zaten kabul etmezlerse artık ne alışveriş yaparım ne de başkasına o siteden öneririmSatıcısı bizzat Amazon dan alışveriş yapanlar gülümseyerek okuyordur şuan bu konuyuÜst üste 3 adet monitörün 2 tanesini ölü pikselden 1 tanesini de sadece kaşını gözünü sevmediğimden iade ettim adamlar nedeni sormadılar bile, ki son iademdeki kutu epey zarar almıştı ve köpükleri kırılmıştı. İşin özü Amazon kutuymuş köpükmüş sallamıyo bile ve şak diye paranı hemen iade ediyo ama diğer site mağazalarını bilemem.. He bi de şu vardı, aldığım su ısıtıcısını 29 gün kullanıp son gün iade ettim dibi sudan kireçlenmişti onu bile hemen iade aldılar
![]()
Haklıİnternetten araştırıp alsaydın ya? Üstüne kutuya da zarar vermişsin. Ürünü de 2. el kategorisine sokmuşsun. Bir de keyfi iade. Bakın tüketiciyi savunurum normalde ben de bu aralar 1-2 kulaklık alıp iade ettim kafama uymadığından ama. Kafama sığmadı hani kullanamıyorum.
Ama ekran kartının kaç FPS vereceği cartı curtu her şeyi yutupta var zaten. İade alırlarsa asıl zaten garip olur.
Son yaptığın seni şerefsizliğin. Sonra markalar neden iade almıyorlar diye şikayet ediyorsunuz. Yakında Amazon da diğer markalara döner iade konusunda sizin sayenizde.Satıcısı bizzat Amazon dan alışveriş yapanlar gülümseyerek okuyordur şuan bu konuyuÜst üste 3 adet monitörün 2 tanesini ölü pikselden 1 tanesini de sadece kaşını gözünü sevmediğimden iade ettim adamlar nedeni sormadılar bile, ki son iademdeki kutu epey zarar almıştı ve köpükleri kırılmıştı. İşin özü Amazon kutuymuş köpükmüş sallamıyo bile ve şak diye paranı hemen iade ediyo ama diğer site mağazalarını bilemem.. He bi de şu vardı, aldığım su ısıtıcısını 29 gün kullanıp son gün iade ettim dibi sudan kireçlenmişti onu bile hemen iade aldılar
![]()
Neyi haklı hocam bilip bilmeden yorum yapmayınHaklı
Konuya baktım kutuya zarar vermişsin ikinci el kategorisine düşer otomatik olarak satıcı napacak bu durumda anca servis raporu ileNeyi haklı hocam bilip bilmeden yorum yapmayın
Yaptığı eşekliği bir de anlatıp böbürleniyor yaHe bi de şu vardı, aldığım su ısıtıcısını 29 gün kullanıp son gün iade ettim dibi sudan kireçlenmişti onu bile hemen iade aldılar![]()
Adamın kireçlenmiş ve 29 günlük parçasını almışlar kutunun küçücük kartonu mu dert edeceklerYaptığı eşekliği bir de anlatıp böbürleniyor ya![]()
Amazonla n11 i bir tutmaAdamın kireçlenmiş ve 29 günlük parçasını almışlar kutunun küçücük kartonu mu dert edecekler![]()
Biliyorum da formda bilgisi olmayanlsr diyor 2. Ele giriyor alamzlar adam sonuçta satamayacak vs o yüzden dedimAmazonla n11 i bir tutma![]()
Doğrudur hocam. Bizler cahiliz, doğrusunu siz bilirsiniz. Neden konu açma gereği duydunuz o zaman bilemedimBiliyorum da formda bilgisi olmayanlsr diyor 2. Ele giriyor alamzlar adam sonuçta satamayacak vs o yüzden dedim
Evet bi tık öyle her halde üzerine alındığına göreDoğrudur hocam. Bizler cahiliz, doğrusunu siz bilirsiniz. Neden konu açma gereği duydunuz o zaman bilemedim