normal kral ekran süren kaç benim 7 8 ay sonra düşmüştü ama 2 3 saat falan erkan süremİPhone 13 ün 3.5 ay da pil sağliğinin %99 A düşmesi normal mi ?
Ekran sürem 6 bazen 4 saatnormal kral ekran süren kaç benim 7 8 ay sonra düşmüştü ama 2 3 saat falan erkan sürem
Bi arkadaşım sürekli oyun oynuyor onun 5 ay oldu hala %100Ekran sürem 6 bazen 4 saat
çok takma kanka pil sağlığını ya kullanmana bak en azında 3 4 yıl bile kullansan androidteki gibi yazı yazarken klavye donmuyorEkran sürem 6 bazen 4 saat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi arkadaşım sürekli oyun oynuyor onun 5 ay oldu hala %100
Çok haklısın wala o açıdan memnunum da dün de telefonum çok feci darbe aldı alt kısımda kılcal çizik oluştu telefoncuya götürdüm adam daha beter etti alalı 4 ay oldu inşallah elimde kalmaz telefonçok takma kanka pil sağlığını ya kullanmana bak en azında 3 4 yıl bile kullansan androidteki gibi yazı yazarken klavye donmuyor![]()
büyük geçmiş olsun hocam kötü olmuşÇok haklısın wala o açıdan memnunum da dün de telefonum çok feci darbe aldı alt kısımda kılcal çizik oluştu telefoncuya götürdüm adam daha beter etti alalı 4 ay oldu inşallah elimde kalmaz telefon![]()
Teşekkür ederimbüyük geçmiş olsun hocam kötü olmuş![]()
döngün kaçİPhone 13 ün 3.5 ay da pil sağliğinin %99 A düşmesi normal mi ?
döngü 15 ve sonrasında vardöngün kaç
normal en son sürümde isen aşırı hızlı düşüyor pil sağlığıİPhone 13 ün 3.5 ay da pil sağliğinin %99 A düşmesi normal mi ?
Döngü yazmıyor maalesef :/döngün kaç
Evet son sürümde şuandöngü 15 ve sonrasında var
normal en son sürümde isen aşırı hızlı düşüyor pil sağlığı
benim ip 11 in pil sağlığı 1 hafta da %3 düştü babamın ip 13 ü ise 2 hafta da 92 den 89 a düştü 3utoolstan bakmak şuan en mantıklısı büyük ihtimal pskolojikmen yapıyorlarDöngü yazmıyor maalesef :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet son sürümde şuan
14 Kasımdan beri kullanıyorum. Son sürümdeyim şuanlık pil sağlığım 100 ama şarj konusunda biraz dikkatli davranıyorum 20 nın altına indirmiyorum şarjda oyun oynamıyorum.İPhone 13 ün 3.5 ay da pil sağliğinin %99 A düşmesi normal mi ?1