ödeme yapabileceğin herhangi bi kart yokmuSa. Bu sezonki valorant battle passınnı alıcam ama nasıl alabilirim ? ininaldan alıcaktım ininal kapanmıs. Paparada hesap doğrulanık değil.
valla papara kartım var ama dedigim gibi dogrulanık değil. birde ininal var ama para atılmıyorödeme yapabileceğin herhangi bi kart yokmu
doğrulayamazmısınvalla papara kartım var ama dedigim gibi dogrulanık değil. birde ininal var ama para atılmıyor
Kimlikte fotoğraf yok olsa yaparımdoğrulayamazmısın
Hocam paycell olur mu ?doğrulayamazmısın
paycell veya tosla olabilir başka var mı bilmiyorum ama sanırım hepsi onaylı işleme geçmişti en mantıklı yapabileceğiniz şey durun bakıyorum.Hocam paycell olur mu ?
sokta vp satılıyor diye hatırlıyorum. İyi aklıma getirdin sagolpaycell veya tosla olabilir başka var mı bilmiyorum ama sanırım hepsi onaylı işleme geçmişti en mantıklı yapabileceğiniz şey durun bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şok veya migrosta kasada satılıyordu diye hatırlıyorum valorant vp olmasa bile lol RP alsan onu çevirebiliyorsun VP ye.
klasgameden alıcamda odeme yaparken ne secerim ?Olur kart olsun yeter
Ödeme kısmını atar mısınız hiç bilmiyorum dediğiniz siteyi ona göre bakayımsokta vp satılıyor diye hatırlıyorum. İyi aklıma getirdin sagol
klasgameden alıcamda odeme yaparken ne secerim ?
dostum hangisini yapacaksın şoktan mı klas game mi klas game biraz daha ucuz olabilir ama karta para yatırmak uğraştırır seni yaşın küçük sanırım şoktan direkt kod alabilirsin daha mantıklı olabilir senin için.sokta vp satılıyor diye hatırlıyorum. İyi aklıma getirdin sagol
klasgameden alıcamda odeme yaparken ne secerim ?
Valla hangisi olursa onla alıcam. Muhtemelen soktan alcamdostum hangisini yapacaksın şoktan mı klas game mi klas game biraz daha ucuz olabilir ama karta para yatırmak uğraştırır seni yaşın küçük sanırım şoktan direkt kod alabilirsin daha mantıklı olabilir senin için.