kaydettim eywAlıntıyı görüntüle
windows11iot ent.
Evet, HDD sistem stabil ve güncel. christitus optimizesi + Ohshutup sarı kategori seçili. (neredeyse tümü)
Sizde durumlar nasıl?
7 gün diyor pcnin fişini çek pcnin tuşuna 30sn basılı tut öyle yat bu gece bidahaki açılışta 0 olur
Yorumlarım biraz...Alıntıyı görüntülewindows 10pro
pek anlamam ama atayım .D
Neden 7 saat diyo az önce açtım pcyi
7 günmüşae
Yorumlarım biraz...
Tam olarak, hiç kapatmamışsın. Dehşet bir enerji tüketiyor olabilir. %1'de bu ghz... Uf işlemcin kavruluyor mu acaba?
tamam yaparım akşamkaydettim eyw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7 gün diyor pcnin fişini çek pcnin tuşuna 30sn basılı tut öyle yat bu gece bidahaki açılışta 0 olur
7 gün olmasının sebebi pcyi kapatınca bazen biriken artık elektrik bazıları statik elektrik de diyorAlıntıyı görüntülekapattım ama nası7 gün oluyo bu Allah aşkına
tamam yaparım akşam
Şekerleme modu var işte. Kapat desenizde kendisi gereğini yapıyor. Hızlı açılmak için sistemi önyükleme optimizasyonu yapıp bir nevi derin uykuya alıyor. İşlemci oyun için ayarlanmış sanıyorum derece oldukça düşük. Enerji tüketimi için kontrol edin derim.Alıntıyı görüntülekapattım ama nası7 gün oluyo bu Allah aşkına
tamam yaparım akşam
1 tane sekme açıkk oda burası. hareketlilik vardı durdu.Fişek gibi, arada uyut. İnternete de otomatik girmesin. Ağda harketlilik var. Enerji tüketimi konusunda yine incelemek gerekebilir.
Kaç sekme açık orada öyle![]()
Pardus dahil pek denedim ama yok adapte olamadım.Alıntıyı görüntüle
(linux kullandığımı belli etmem lazımdı)
Sisteminde çok fazla gereksiz servis çalışıyor ama kimin umrunda.1 tane sekme açıkk oda burası. hareketlilik vardı durdu.
Pardus dahil pek denedim ama yok adapte olamadım.
Hafif ama ilerde linux için dertli virüsler belirecek. En kolay hedef alınacak kitle özellikle iot ve basit ev aletlerinin tv,konsol,stick gibi arayüzlerin çökmesi olası...
Tarih belirtmiyorum ama backdoor olayları çok sessiz.
Muhtemelen yakında steam ve çin orjinli yeni işletim sistemleriyle tanışacaksınız. Oyuncıular yeni işletim sistemlerine merhaba diyebilir. Hafif ama performans konusunda pek emin olamıyorum.
Sisteminde çok fazla gereksiz servis çalışıyor ama kimin umrunda.
Bakalım XP, win7 - 8 paylaşan olacak mı?