Neler Yeni

Görev Yöneticisi Performans Sekmesini Paylaşıyoruz

Paylaşmaya utanıyom valla

1743191984104.png

bilgisayar şu an çalışmıyor 8 gün önce çektim

1905

80+ Silver
Pardus dahil pek denedim ama yok adapte olamadım.
Hafif ama ilerde linux için dertli virüsler belirecek. En kolay hedef alınacak kitle özellikle iot ve basit ev aletlerinin tv,konsol,stick gibi arayüzlerin çökmesi olası...
Tarih belirtmiyorum ama backdoor olayları çok sessiz.
Muhtemelen yakında steam ve çin orjinli yeni işletim sistemleriyle tanışacaksınız. Oyuncıular yeni işletim sistemlerine merhaba diyebilir. Hafif ama performans konusunda pek emin olamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sisteminde çok fazla gereksiz servis çalışıyor ama kimin umrunda.
Bakalım XP, win7 - 8 paylaşan olacak mı?
açıkçası ben 2 ay önce falan geçtim. özelleştirilebilir olması ve hafif bir dağıtım olması beni en çok cezbeden noktaydı. terminal kullanmak da alıştıkça beni çok rahat hissettiren bir özellik oldu. evet ileride bir hedef haline gelebilir ama bilinçli bir kullanıcı dikkatli kullanırsa pek sorun olacağını sanmıyorum. açık kaynaklı olduğu için de ne olup bittiğini öğrenebilmek güzel bir detay.

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
Şekerleme modu var işte. Kapat desenizde kendisi gereğini yapıyor. Hızlı açılmak için sistemi önyükleme optimizasyonu yapıp bir nevi derin uykuya alıyor. İşlemci oyun için ayarlanmış sanıyorum derece oldukça düşük. Enerji tüketimi için kontrol edin derim.
evet oyun için ayarlı ve soğtucu güçlü. enerji tüketimini nereden kkontrol edicem

1905

80+ Silver

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Yunus Emre Uzun
3gb ram ile sisteme işkence etmek yerine linux deneyebilirsin bence. oyun oynamak dışında windowsta yapıp linuxta yapamayacağın bir şey yok.
Windows 10 2016 LTSB var. normal Windows 10 işkence onu bende biliyorum

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
An10im1i
Paylaşmaya utanıyom valla

Alıntıyı görüntüle
bilgisayar şu an çalışmıyor 8 gün önce çektim
Birşeyler ters gidiyor. Disk halay çekiyor. İşlemci çuvalını doldurmuş gidiyor. Tey tey... Bayram var oralarda... Iot denesen bile işlemci yoğun kalacaktır. Ram konusunda birazcık yükselt yoksa sela sesleri duyar gibiyiz. Yoksa daha hafif bir sistem mi denesen?

hocam windows işlemci çalışma saati ayarı sıfırlama youtube yazarsanız çıkar dert edilcek bir şey değil
O veriler derlenip birden başka yerlere sızmadan. Kapatmak önemli.

Birşeyler ters gidiyor. Disk halay çekiyor. İşlemci çuvalını doldurmuş gidiyor. Tey tey... Bayram var oralarda... Iot denesen bile işlemci yoğun kalacaktır. Ram konusunda birazcık yükselt yoksa sela sesleri duyar gibiyiz. Yoksa daha hafif bir sistem mi denesen?
RAM'i @Mehmet Yılmaz verdi zaten, vermese windows 7 kuracaktım. ayrıca RAM alıcak param yok maalesef

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Sinan Aba
1743192470131.png

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
An10im1i

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
An10im1i
Grafik tasarım mı yoksa yapay zeka mı birşeyler üretiyor muyuz yoksa sadece eğlence amaçlı mı?

Disk demişken onu ben de çözemedim aşırı eski olduğu için olabilir işlemci fek fena değil Pentium E5500 den iyi

siz de neden GPU seçenekleri var hem de 2 tane
tamamen win10 hatası eski harddisklerde akıllıgetirme sorunu var. pagefile ile birleşince ve update gelince sistem çöker gibi çalışır.

Top Bottom