@KınalıKeçi nasıl indirebilirim hocam ? Google dan ücretsiz şekilde cod2 cod3 de olur. Başka önericeğiniz oyunlarda olur.
steamden satın alacaksınız veya crack@KınalıKeçi nasıl indirebilirim hocam ? Google dan ücretsiz şekilde cod2 cod3 de olur. Başka önericeğiniz oyunlarda olur.
Torrent@KınalıKeçi nasıl indirebilirim hocam ? Google dan ücretsiz şekilde cod2 cod3 de olur. Başka önericeğiniz oyunlarda olur.
Onu bende biliyom tabide crack hata veriyo siteler .Kesin bi çözüm lazım.steamden satın alacaksınız veya crack
ne hatası hocam?Onu bende biliyom tabide crack hata veriyo siteler .Kesin bi çözüm lazım.
Örnek cod1 i yükleyip dosya olarak açmaya çalışınca hep hata uyarısı veriyo 3 4 site denedim ancak olmadı yt den izlediğim videolardada aynı sorunu yaşıyanlar var.ne hatası hocam?
ayar yapman lazım geçen bende indirdim cod 1 sg player dosya adını mohaa yapınca düzeldi biraz daha ayarla 1080p oynayabiliosunÖrnek cod1 i yükleyip dosya olarak açmaya çalışınca hep hata uyarısı veriyo 3 4 site denedim ancak olmadı yt den izlediğim videolardada aynı sorunu yaşıyanlar var.
Linki atabilcenizmiayar yapman lazım geçen bende indirdim cod 1 sg player dosya adını mohaa yapınca düzeldi biraz daha ayarla 1080p oynayabiliosun
yasak olduğu için atamamLinki atabilcenizmi