Malzeme kalitesi konusunda böyle sorunları da var. Diğerlerine göre daha kalitesiz olduğu gerçek bu konuda. Kullanırken daha nazik davranmayı gerektiriyor.Kırılma sorunu varmış yapısı bu kadar kalitesiz mi?Alıntıyı görüntüle
Çoğu kişi kronik diyormuş vazgeçtimKırılma sorunu varmış yapısı bu kadar kalitesiz mi?Alıntıyı görüntüle
Fuxi-H3. 610TL'ye; bu da olsa dert olmayacak bir sorun.Şuan siz hangi kulaklığı kullanıyorsunuz? @MoonWalk
Hocam steelseries için yorumunuz nedir nova5 falan şuan indirimde sanırım diğer novalar genel olarak steelseries nasıldırRazer'ın giriş seviyesi X serisi, düz ve Pro'lar seri olarak daha önde. Ses kalitesi farklı. Uygulama desteği bulunuyor. Mikrofon gömülü ve bu konuda X daha çok memnun edebilir açık mikrofondan ötürü. Barracuda daha ağır. Pil ömrü olarak Barracuda X'in 10 saat fazlası var Razer'ın sitesinde. Temel fark ses kalitesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5k üstünde çok yüksek ihtimalle memnun edecek ürün HS80 Max var. Barracuda Pro da detaylı araştırılırsa alınabilir bir ürün bu fiyata.
Nova 5 şaibeli geldi piyasaya. Kiminde ufak bir zırıltı var, kiminde sesi boğuk, kimi için ses performansı memnun etmiyor. 4.4k fiyata alınabilir ancak ayar yapmak gerekebilir, kendi uygulamasından eqolayzer ayarı yapılırsa daha iyi hâle gelir, internette paylaşanlar da var. Bunun dışında; kablolu kullanım hariç çoğu yönüyle eksiksiz denebilir.Hocam steelseries için yorumunuz nedir nova5 falan şuan indirimde sanırım diğer novalar genel olarak steelseries nasıldır
O konu hakkında bilgim yok ama hiçbir ürünün her şeyi mükemmel olamaz hem nekadar kötü olabilir?mikrofana kötü demişler sizce nasıl?
inceleme videosunu izledim mikrofonu blackshark v2x den çok geri de gerçektenO konu hakkında bilgim yok ama hiçbir ürünün her şeyi mükemmel olamaz hem nekadar kötü olabilir?
Barracuda pro olmayan versiyonunu kullanıyorum bu foroğrafı görünce şaşırdım çünkü benim kulaklığımda kafa kısmı ile kulak padlerinin arasında ek bir parça var. Kırılan yer ile kulak padlerini arasında bağlantı o parça üzerinden gerçekleşiyor. 5 yıl oldu kullanıyorum kırılma gibi bir durum söz konusu değil. Ama pro serisinde galiba tasarım hatası var olabilir. Sarı ile boyadığım yerKırılma sorunu varmış yapısı bu kadar kalitesiz mi?Alıntıyı görüntüle
Senin kullandığın barracuda X değil mi hocam? Kırılanlar düz barracuda, ben de sipariş vermiştim iptal ettim. Razerın kendi forumu ve amazon global ürün incelemelerinde bir sürü kişi aynı sorundan bahsetmiş.Barracuda pro olmayan versiyonunu kullanıyorum bu foroğrafı görünce şaşırdım çünkü benim kulaklığımda kafa kısmı ile kulak padlerinin arasında ek bir parça var. Kırılan yer ile kulak padlerini arasında bağlantı o parça üzerinden gerçekleşiyor. 5 yıl oldu kullanıyorum kırılma gibi bir durum söz konusu değil. Ama pro serisinde galiba tasarım hatası var olabilir. Sarı ile boyadığım yer Alıntıyı görüntüle
nesi daha iyi kardeşim? 40mm sürücü kullanıyor düz model 50mm. değil daha iyi falanBarracuda x daha iyi demiştim![]()