Yardım Monitörün ortasında çubuk gibi bir şey oluştu

desty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
81
1743260386536.jpeg

az önce şu şekilde bir şey fark ettim,sorun ney olabilir garantiye girer mi

Evet girer ölü piksel oluşmuş yolla garantiye

ben de de benzer bir sorun var ama bu şekilde kullanıyorum çünkü yollasam geri gelene kadar monitörsüz kalıcam napcam bilmiyom :D

Evet girer ölü piksel oluşmuş yolla garantiye

ben de de benzer bir sorun var ama bu şekilde kullanıyorum çünkü yollasam geri gelene kadar monitörsüz kalıcam napcam bilmiyom :D
ölü piksel nokta şeklinde olmuyor mu,bu çizik gibi duruyor sanki

Ölü pikselden daha ziyada fiziksel zarar verilmişe beniyor. Ölü piksel noktasal oluşur .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır
ekranın tam ortasında aldığımdan beri oraya dokunmadım,geldiğinde böyleydi de yeni mi fark ediyorum acaba

ekranın tam ortasında aldığımdan beri oraya dokunmadım,geldiğinde böyleydi de yeni mi fark ediyorum acaba
Olduğu yere tırnağınız takılıyormu ona bi bakarmısın ?

incehesaptan almıştım marka samsung samsunga mı yazayım incehesap mı
incehesap'a yazarsan bize yollayın biz teknik servise yollarız derler bunu yapabilirsin veya doğrudan samsung'un yetkili servisine yollayıp inceleme talep edebilirsin ürün hatası derlerse incehesap yenisini veya bir üst modelini yollar

incehesap'a yazarsan bize yollayın biz teknik servise yollarız derler bunu yapabilirsin veya doğrudan samsung'un yetkili servisine yollayıp inceleme talep edebilirsin ürün hatası derlerse incehesap yenisini veya bir üst modelini yollar
incehesap ve samsungun sitesinde benim aldığım model yok bir üstü ise va model,samsung dışında bir model önerebilirler mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,401
Üyeler
192,707
Son üye
koraynzm
Geri