Neler Yeni

PC Durduk Yere Kilitleniyor

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin
aynı sorunu yaşıyordum ramlerin tozunu aldım ekran kartının slotunun tozunu aldım düzelmişti o yüzden onu da yazdım
sistem full beyaz sanırım :D project zero iyidir alabilirsiniz.
sistem komple siyah project zero beyazdı dimi unuttum onu hocam beyaz namına nokta yok kasam corsair 2500x micro atx arkadan bağlantılı anakart öneriniz varmıdır

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
efe araci

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin
https://www.epey.com/anakart/asrock-b850m-pro-rs-wifi.html bu ana kartın fiyatı uçmuş 7k idi hala alınabilir bunu öneririm
eğer bütçe az olursa https://www.akakce.com/anakart/en-u...isi-masaustu-islemciler-fiyati,252040378.html bunu da öneririm.
colorfuldan msi b650m p geçmem diye düşünüyorum ikisi arasında kalıp colorful aldım ama asrock ve msi gözüme çarpıyor üst modellerde baya
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.epey.com/anakart/asrock-b850m-pro-rs-wifi.html bu ana kartın fiyatı uçmuş 7k idi hala alınabilir bunu öneririm
eğer bütçe az olursa https://www.akakce.com/anakart/en-u...isi-masaustu-islemciler-fiyati,252040378.html bunu da öneririm.
Şuan sistemi memteste aldım 32gb ram var umrarım çok uzun sürmez

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
efe araci
colorfuldan msi b650m p geçmem diye düşünüyorum ikisi arasında kalıp colorful aldım ama asrock ve msi gözüme çarpıyor üst modellerde baya

Şuan sistemi memteste aldım 32gb ram var umrarım çok uzun sürmez
bütçeye göre hocam yani :D bende olsam bende colorfuldan b650m-p'ye geçmem attığım asrock'a ve msi tomahawk modellerine bakabilirsin.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin
bütçeye göre hocam yani :D bende olsam bende colorfuldan b650m-p'ye geçmem attığım asrock'a ve msi tomahawk modellerine bakabilirsin.
Şu arkadan anakart bağlantılı modeller çok ilgimi çekiyor msi dan başka bir firmada varmı bu tip anakart hocam bide corsair 2500x msi için destek veriyor ama diğer markalara verir mi bilemiyorum birde micro atx veya mini ıtx zorunluluğu var kasa desteklemiyor üstünü

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin
memtest temiz hocam başka ne yapabilirim

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Berkay
Bende 2. Ve 4.slot dolu ama anlamsız bir şekilde bir anda başladı bu sorunlar telrar r6 oynamaya başladığımda oldu

@jombo hocam tavsiyeniz varmıdır
Windows bellek tanımlama aracıyla bir test yapabilir misin acaba belleklerde bir sorun bulacak mı merak ediyorum.
Ben test ettiğimde 4. Slotda sorun buluyordu fakat 2.de sorun olmamasına rağmen kitlenme yaşıyorum

memtest temiz hocam başka ne yapabilirim
Memtest testinde benim sistemimde temiz gözüküyodu ayrıca

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin
Windows bellek tanımlama aracıyla bir test yapabilir misin acaba belleklerde bir sorun bulacak mı merak ediyorum.
Ben test ettiğimde 4. Slotda sorun buluyordu fakat 2.de sorun olmamasına rağmen kitlenme yaşıyorum

Memtest testinde benim sistemimde temiz gözüküyodu ayrıca
Eve geçtiğimde test edeyim hocam

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
efe araci
  • Beğen
Reaksiyonlar: dlep

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
efe araci

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin
işte onu ben de bilmiyorum.
valla alalı 45 gün olmuş 3 ay olmadan arıza çıkınca para iadesi isteme hakkı vardı sanki yanlış mı biliyorum ince hesaptan parayı iade alırsam msi b650 project zero falan alayım

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
efe araci
valla alalı 45 gün olmuş 3 ay olmadan arıza çıkınca para iadesi isteme hakkı vardı sanki yanlış mı biliyorum ince hesaptan parayı iade alırsam msi b650 project zero falan alayım
aynen öyle dediğim gibi tomahawk seçebilirsin project zero beyaz çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,702
Üyeler
171,085
Son üye
Cainra
Top Bottom