İkinci el 6900 xt furmark sonuçları

Reaksiyon skoru
34
İkinci elden aldığım sapphire nitro+ se 6900 xt modeli ekran kartına yaklaşık 40 dakikalık bir furmark testi yaptım. Test sonuçları sizle nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci elden aldığım sapphire nitro+ se 6900 xt modeli ekran kartına yaklaşık 40 dakikalık bir furmark testi yaptım. Test sonuçları sizle nasıl?
Bir de bazen ara ara takılma donmalar yaşanıyor. Onun dışında performansı gayet iyi. Sizce neden kaynaklı? Driver sürümü ile mi? Son sürümü indirdim. Bu kartın optimum sürülümü kaç bilen var mı?

Ekler

• bec25ad7-08dd-48c3-85ca-32673b3fc071.jpeg
    bec25ad7-08dd-48c3-85ca-32673b3fc071.jpeg
    2.3 MB · Hit: 100

Bir de bazen ara ara takılma donmalar yaşanıyor. Onun dışında performansı gayet iyi. Sizce neden kaynaklı? Driver sürümü ile mi? Son sürümü indirdim. Bu kartın optimum sürülümü kaç bilen var mı?
sıcaklık iyi denilebilir bu kartlar için bu sıcaklık normal işlemciniz ne idi ?

Sıcaklıklar iyi takılma çoğu şeyden olabilir heaven vb bellekleri de yüke sokan test yapın takılma olmazsa ekran kartı ile alakası yoktur

sıcaklık iyi denilebilir bu kartlar için bu sıcaklık normal işlemciniz ne idi ?
R9 9900x

Sıcaklıklar iyi takılma çoğu şeyden olabilir heaven vb bellekleri de yüke sokan test yapın takılma olmazsa ekran kartı ile alakası yoktur
Dediğiniz testleri nasıl yapabilirim? Cpu stres testi de yapsam fena olmaz ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de bahsettiğim takılmalar neyden kaynaklı olabilir?

R9 9900x

Dediğiniz testleri nasıl yapabilirim? Cpu stres testi de yapsam fena olmaz ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de bahsettiğim takılmalar neyden kaynaklı olabilir?
Hocam takılma çoğu şeyden olabilir oyunların kendisinden de olabilir o yüzden kestiremiyorum

test yaparken donmalar yaşanmıyorsa oyun kaynaklı da olabilir.

40 dakika başında durmadım açıkçası

Bu ne için hocam
10-15 dakka inceleyin furmarkta donma yaşanmıyorsa muhtemelen oyun kaynaklıdır.

40 dk test yapmana gerek yok hocam. 10 dk yeterli.

40 dk test yapmana gerek yok hocam. 10 dk yeterli.
Teşekkür ederim hocam yanıtınız için

Heaven benchmark

Kartı test etmek için, furmark vramlere yük bindirmediği için yanında bunu da kullanıyorum ben (aynı anda kullanmıyorum)
İlk fırsatta deneyeceğim hocam teşekkür ederim

Heaven benchmark

Kartı test etmek için, furmark vramlere yük bindirmediği için yanında bunu da kullanıyorum ben (aynı anda kullanmıyorum)
Peki ilk kurulumdan sonra amd için önderdiğiniz adımlar var mı? Şunu şunu yap, bunu mutlaka aç dediğiniz şeyler. Var ise nelerdir?

Peki ilk kurulumdan sonra amd için önderdiğiniz adımlar var mı? Şunu şunu yap, bunu mutlaka aç dediğiniz şeyler. Var ise nelerdir?

Sorun varsa AMD Cleanup Utility ile driverlarını kaldır. Tekrar kur. MSI Afterburner varsa sil, kullanma. Ve biraz undervolt ve overclock ile çok daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,214
Üyeler
174,323
Son üye
bllse
Geri