Neler Yeni

İkinci el 6900 xt furmark sonuçları

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Burak Şahin
İkinci elden aldığım sapphire nitro+ se 6900 xt modeli ekran kartına yaklaşık 40 dakikalık bir furmark testi yaptım. Test sonuçları sizle nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci elden aldığım sapphire nitro+ se 6900 xt modeli ekran kartına yaklaşık 40 dakikalık bir furmark testi yaptım. Test sonuçları sizle nasıl?
Bir de bazen ara ara takılma donmalar yaşanıyor. Onun dışında performansı gayet iyi. Sizce neden kaynaklı? Driver sürümü ile mi? Son sürümü indirdim. Bu kartın optimum sürülümü kaç bilen var mı?

Ekler

• bec25ad7-08dd-48c3-85ca-32673b3fc071.jpeg
    bec25ad7-08dd-48c3-85ca-32673b3fc071.jpeg
    2.3 MB · Hit: 81

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci

Bir de bazen ara ara takılma donmalar yaşanıyor. Onun dışında performansı gayet iyi. Sizce neden kaynaklı? Driver sürümü ile mi? Son sürümü indirdim. Bu kartın optimum sürülümü kaç bilen var mı?
sıcaklık iyi denilebilir bu kartlar için bu sıcaklık normal işlemciniz ne idi ?

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ölücüadam42
Sıcaklıklar iyi takılma çoğu şeyden olabilir heaven vb bellekleri de yüke sokan test yapın takılma olmazsa ekran kartı ile alakası yoktur

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Burak Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıcaklık iyi denilebilir bu kartlar için bu sıcaklık normal işlemciniz ne idi ?
R9 9900x

Sıcaklıklar iyi takılma çoğu şeyden olabilir heaven vb bellekleri de yüke sokan test yapın takılma olmazsa ekran kartı ile alakası yoktur
Dediğiniz testleri nasıl yapabilirim? Cpu stres testi de yapsam fena olmaz ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de bahsettiğim takılmalar neyden kaynaklı olabilir?

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ölücüadam42
R9 9900x

Dediğiniz testleri nasıl yapabilirim? Cpu stres testi de yapsam fena olmaz ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir de bahsettiğim takılmalar neyden kaynaklı olabilir?
Hocam takılma çoğu şeyden olabilir oyunların kendisinden de olabilir o yüzden kestiremiyorum

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci

test yaparken donmalar yaşanmıyorsa oyun kaynaklı da olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Burak Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,670
İsim
Yunus Şahin
40 dk test yapmana gerek yok hocam. 10 dk yeterli.

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ölücüadam42
40 dakika başında durmadım açıkçası

Bu ne için hocam
Heaven benchmark

Kartı test etmek için, furmark vramlere yük bindirmediği için yanında bunu da kullanıyorum ben (aynı anda kullanmıyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Burak Şahin
40 dk test yapmana gerek yok hocam. 10 dk yeterli.
Teşekkür ederim hocam yanıtınız için

Heaven benchmark

Kartı test etmek için, furmark vramlere yük bindirmediği için yanında bunu da kullanıyorum ben (aynı anda kullanmıyorum)
İlk fırsatta deneyeceğim hocam teşekkür ederim

Heaven benchmark

Peki ilk kurulumdan sonra amd için önderdiğiniz adımlar var mı? Şunu şunu yap, bunu mutlaka aç dediğiniz şeyler. Var ise nelerdir?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,670
İsim
Yunus Şahin
Peki ilk kurulumdan sonra amd için önderdiğiniz adımlar var mı? Şunu şunu yap, bunu mutlaka aç dediğiniz şeyler. Var ise nelerdir?

Sorun varsa AMD Cleanup Utility ile driverlarını kaldır. Tekrar kur. MSI Afterburner varsa sil, kullanma. Ve biraz undervolt ve overclock ile çok daha iyi olur.

Top Bottom