Neler Yeni

F/P ömürlük kasa önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tristan Hawkins
hocam asusun kasalarini bende begeniyorum fakat psuda alacagim ondan oturu butcem kısıtlı

Anladım hocam. MSI'ın MAG force serisi vardı bi ara kasalarda, hala duruyor mu bilmiyorum onlar Asus'a nazaran bir tık daha ucuzlar diye aklımda kalmış. Onun dışında Dark, Frisby, Gamepower vs. bakabilirsin malzeme kalitesi olarak kötüdür diğerlerine nazaran ama bütçe olarak daha iyiye bulabilirsin.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam 2. el alsam is gorurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el alsam is gorurmu
bu kasayı mı ikinci el anlamadım ama rastgele bir kasayıda 2 .el alabilirsiniz yani sonuçta hammadde bu elektronik bir şeyi yok ön tuşları hariç

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
efe araci
Tam bunu önerecektim. Dark Maxima v30 ve Dark Guardian Pro düzenli indirime girer. Sağlam kasalardır. 4 tane ARGB desteği var ve dahili fan kontrolcüsü ile gelir. Ön taraf full meshtir. İyi kasadır.

Ama sen kardeşim biraz daha çıkarırsam premium segmentten ne alabilirim diyorsan
Şu 2 haftada bir gaming gecesinde 4500TL lere düşüyor. Top kısmına 420mm ye kadar radyatör desteği var ve her açıdan mükemmel bir kasadır. Tek eksiği ezgos fanı argb değil :)
Alıntıyı görüntüle
bu modelin 420mm sıvı soğutma desteği vardı sanırım premium bir şey istiyorsan harbi çok iyidir.

Jill Valentine

80+ Bronze

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
efe araci
Al geç. Egzoz fanı da ilk fırsatta al.
hocam bu kasanın 360mm desteği yoktu sanırım ondan dolayı çok ömürlük olmaz gibi ama iyi kasadır.

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp
Anladım hocam. MSI'ın MAG force serisi vardı bi ara kasalarda, hala duruyor mu bilmiyorum onlar Asus'a nazaran bir tık daha ucuzlar diye aklımda kalmış. Onun dışında Dark, Frisby, Gamepower vs. bakabilirsin malzeme kalitesi olarak kötüdür diğerlerine nazaran ama bütçe olarak daha iyiye bulabilirsin.
sagolun hocam

hocam bu kasanın 360mm desteği yoktu sanırım ondan dolayı çok ömürlük olmaz gibi ama iyi kasadir
hocam sari siteden buldum 3 5 bisey

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,433
İsim
Furkan Görür
beyler adam ömürlük diyo siz 1-2k bütçeli atıyorsunuz. Atın bi Lian Li kullansın 10 yıl :D

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
efe araci
beyler adam ömürlük diyo siz 1-2k bütçeli atıyorsunuz. Atın bi Lian Li kullansın 10 yıl :D
1743342360590.png
bütçe yok dark maxima en iyi seçenek olur bu bütçelerde.

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Samet
FP , 360mm radyatör desteği , ekran kartı uzunluk desteği 39.5 , geniş ve güzel , atx ana kart desteği vb bu fiyata alabileceğin en iyi kasalardan.
ekstra not : 164cm kule tipi desteği var istediğini sığdırırsın.
Konudan bağımsız https://m.n11.com/urun/zoko-amiral-...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel bu kasa mı daha iyi attığınız mı?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
efe araci

Rivoxile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Eray Birel
Tam bunu önerecektim. Dark Maxima v30 ve Dark Guardian Pro düzenli indirime girer. Sağlam kasalardır. 4 tane ARGB desteği var ve dahili fan kontrolcüsü ile gelir. Ön taraf full meshtir. İyi kasadır.

Ama sen kardeşim biraz daha çıkarırsam premium segmentten ne alabilirim diyorsan
Şu 2 haftada bir gaming gecesinde 4500TL lere düşüyor. Top kısmına 420mm ye kadar radyatör desteği var ve her açıdan mükemmel bir kasadır. Tek eksiği ezgos fanı argb değil :)
Alıntıyı görüntüle
Hocam Lancool III mü NZXT H6 Flow mu?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
efe araci
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Asım Demir
Şu anda Asus a21 plus 2.7 lira. Hem soğutma performansı güzel, matx ve 360mm desteği de var. Tasarımı ve malzeme kalitesi de gayet iyi bence kaçırmadan alın

Şu anda Asus a21 plus 2.7 lira. Hem soğutma performansı güzel, matx ve 360mm desteği de var. Tasarımı ve malzeme kalitesi de gayet iyi bence kaçırmadan alın
Üstelik hiç büyük de bir kasa değil bence tüm şartlarınızı karşılıyor

Top Bottom