🔥İndirim Spigen 45W Type-C Adaptör * Örgü Şarj Kablosu 484TL

Bende düşünüyorum s24 ultra için alsammı acaba diye, orjinal çok para anker almayı düşünüyordum acaba spigen nasıldır
Orjinal 2.5 çok bence de ben eski telefonun 33w kullanıyordum şimdi bunu sipariş ettim bu marka iyi diyorlad genelde ama net bie bilgim yol

spigen , anker şarj aletleri ve kablolarında mükemmel bir markadır ben orjinal yerine spigen kullanırım her zaman

• Beğen
Reaksiyonlar: EAXS
Bu model cızırtı ve sararma yapıyor herkesin başına gelmemiş ama benim geldi alacak arkadaşların bilgisine :/

6 Ocakta 405 TL'ye almışım bunu tekrar alacaktım bunu görünce ekstra indirim beklemeye gectim.

Tıkla kazanda 400/75 kupon gelebilir şansınızı deneyin sipariş vermeden önce.

Samsung ile çalışması nasıldır acaba?
Samsung PPS 2.0 yazılmış ama bilemedim.

Hangi telefonda kullanıyorsunuz şaejı nasıl

Hem Samsung M34 5G hem de Samsung S9 FE ile kullandım şarj hızı başarılı fazla ısınma da yapmıyor ama dediğim gibi benimkinde cızırtı sorunu mevcuttu başka bir modeli daha var iki girişli daha kare gibi olan onu da aldım onda böyle bir sorun yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung ile çalışması nasıldır acaba?
Samsung PPS 2.0 yazılmış ama bilemedim.

Gayet iyi çalışıyor hızlı şarj destekliyor

Dün 385 liraya aldım Amazon'da ilk siparişe özel mobilde 100TL indirim olması gerekiyor.

Spigen telefon aksesuar konusunda 1 numara gözünüz kapalı kullanın

Graham Bell telefonu icat ettiğinde spigen den hayırlı olsun SMS si almıştır o kadar sağlam marka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,166
Üyeler
174,830
Son üye
sersebil
Geri