- Reaksiyon skoru
- 18
22.05’te aldım anında geldi.İyzico bitti mi %10 gaming gen olan ????
22.05’te aldım anında geldi.İyzico bitti mi %10 gaming gen olan ????
2350tl olan vardı ekranlıBenzeri var mı performansı iyi olan
hocam iyizicodan hesap dogrulaması yapmak şart mı ? canlılık kontrolünü yapıyorum kabul etmiyor da.Sanırım iyzicoda 1500 kişi limiti doldu arkadaş az önce satın aldı sadece paroladan 400 tl geldi ilgili kişilerin bilgisine
Deepcool AK400 varmış 1935 lira2350tl olan vardı ekranlı
bunun yerine phantom spirit falan alsana 1620 burdaki indirimlerle 750ye falan denk geliyorDeepcool AK400 varmış 1935 lira
yakınınızdan hesap açıp 2.assasin burstude alın 275'eThermalright asassin burstu 675e ucuza aldık derken bu kampanya ile 275 geliyordu kötü oldu
kimlik doğrulamayı geçemiyorum?parolaparadaki cashback istediğin yerde kullanabilirsin. 800tl ve üstü harcama da 400tl cashback (ibana çekilebilir).
Phantom Spirit 120 SE seviyorum zaten de LCD ekranlı kule tipi soğutucu ilk defa görüyorum hoşuma gittibunun yerine phantom spirit falan alsana 1620 burdaki indirimlerle 750ye falan denk geliyor
kanka parolaparada sanal kartla alışveriş yapınca cashback atıyor muGaminggen ekstra ucuza klavye mouse soğutucu almak isteyenler gelsin bugün son gün
Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan 800tlye 400tl cashback veriyor.
Sonra iyzico gaminggen kampanyasına katılıyoruz %10 ilk siparişe 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.
Gaminggen den istediğimiz min 1000tlık bir ürün seçiyoruz. Ödeme kısmında iyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.
"Alıntı"
Atıyor herkes sanal kartla aldı zatenkanka parolaparada sanal kartla alışveriş yapınca cashback atıyor mu