🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

Bu bktan kampanyaların neden kaç kişiyle sınırlı olduğu ama kaçıncı kişi olduğun görünmüyor zor bir şey olduğunu sanmıyorum bunu göstermek. Tamamen strateji yapıyorlar mal gibi iş. Kullanıcılar ne zaman biteceğini görmeyip hemen biter diye algı yaparak hızlıca alışveriş yaptırmak için. Ama millet satın alıyor kampanyadan para gelmiyor böyle bk gibi olay oluyor. 2 saattir sms doğrulaması için gereken kod gelmiyor iyiki de gelmiyor müşteri hizmetlerine girip sülalesine söverdim gece gece

aynı zamanda kutupayısının sitesinde de sanırım 700 800tl arasına 0.47lik aerolight termos alınabiliyor.

Sanırım iyzicoda 1500 kişi limiti doldu arkadaş az önce satın aldı sadece paroladan 400 tl geldi ilgili kişilerin bilgisine
hocam iyizicodan hesap dogrulaması yapmak şart mı ? canlılık kontrolünü yapıyorum kabul etmiyor da.

Thermalright asassin burstu 675e ucuza aldık derken bu kampanya ile 275 geliyordu kötü oldu

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
bunun yerine phantom spirit falan alsana 1620 burdaki indirimlerle 750ye falan denk geliyor
Phantom Spirit 120 SE seviyorum zaten de LCD ekranlı kule tipi soğutucu ilk defa görüyorum hoşuma gitti

Gaminggen ekstra ucuza klavye mouse soğutucu almak isteyenler gelsin bugün son gün

Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan 800tlye 400tl cashback veriyor.
Sonra iyzico gaminggen kampanyasına katılıyoruz %10 ilk siparişe 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.

Gaminggen den istediğimiz min 1000tlık bir ürün seçiyoruz. Ödeme kısmında iyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.

"Alıntı"
kanka parolaparada sanal kartla alışveriş yapınca cashback atıyor mu

Geri