HANGİ İNTERNETİ ALMALIYIM?

Reaksiyon skoru
29
arkadaşlar ben şuan türktelekom kullanıyorum 16 mbps paketlik fiber değil bizim burda fiber yok ve 16 mbps paketten maximum 13 aldım ve genellikle 5 falan oluyo ben türknet almayı düşünüyorum bana 35 mbps ve 3 mpbs VEREBİLCEKLERİNİ söylüyolar ben oyun oynayan birisiyim ve dizi filmde izliyorum evde 4 kişi kullanıyoruz sizce türknetmi almalıyım bana internet önerebilir misiniz?

arkadaşlar ben şuan türktelekom kullanıyorum 16 mbps paketlik fiber değil bizim burda fiber yok ve 16 mbps paketten maximum 13 aldım ve genellikle 5 falan oluyo ben türknet almayı düşünüyorum bana 35 mbps ve 3 mpbs VEREBİLCEKLERİNİ söylüyolar ben oyun oynayan birisiyim ve dizi filmde izliyorum evde 4 kişi kullanıyoruz sizce türknetmi almalıyım bana internet önerebilir misiniz?
Türknet kullanıyorum kaç aydır interbnetintternetim kesiliyor veya paketim 35 mbs e kadar ama ben sabit 20 alıyorum ve internertimde kesilmeler oluyor tek bendemi oluyor _?

Vodafone kullanıyorum Müşteri temsilcisi bakımından çöp olsalarda 50MB-6UP'u 70TL'ye aldığım için mutluyum. Altyapım Max65 desteklediği için Turknet'e geçmiyorum.

Türknet kullanıyorum kaç aydır interbnetintternetim kesiliyor veya paketim 35 mbs e kadar ama ben sabit 20 alıyorum ve internertimde kesilmeler oluyor tek bendemi oluyor _?
kesilmeler derken çok gıcık bi kesmemi yani gidip 1 2 saat gelmeyen kesintilermi yoska nalık 10 saniye falanmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone kullanıyorum Müşteri temsilcisi bakımından çöp olsalarda 50MB-6UP'u 70TL'ye aldığım için mutluyum.
altayapı yok bizde ben senin paketten alsam iyii bende iyi mbps alabilirmiyim

knk sorun çıkınca napıyosun müşteri temsilcisi yokmuş galiba bide ping cıkıyormu oyunlarda kesinti oluyomu bide
Ping yokda sadece int gidiyor ara sıra müşteri temsilcisinide arayamıyoruz sadewce mesaj atabiliyoruz onada ha diyolar geçip gidiyolar

Millenicom kullanan çoğu kişi memnun altyapın destekliyorsa geçebilirsin. Ayrıca TürkNet'in yüz yüze görüşebileceğin bir merkezi yok diye biliyorum.

Geri