Yardım 180hz veya 240 hz monitör alsam laptopa bağlayınca tam performans alir mıyım?

arda018

80+
Reaksiyon skoru
44
Monitörü r1052nt hp victus 16 laptopa bağlayacagim bir sorun olurmu tam verim alir mıyım?

Bu durum, öncelikle laptoptaki görüntü çıkış portuna bağlı. Önce bu portun desteklediği max çözünürlük ve hertz değerlerini teyit edin sonrasında uygun bir kablo ile görüntüyü monitöre aktarabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: H061
Bu durum, öncekikle laptoptaki görüntü çıkış portuna bağlı. Önce bu portun desteklediği max çözünürlük ve hertz değerlerini teyit edin sonrasında uygun bir kablo ile görüntüyü monitöre aktarabilirsiniz.
Kutusunda mı yazar o nereden bakılır

Bu durum, öncelikle laptoptaki görüntü çıkış portuna bağlı. Önce bu portun desteklediği max çözünürlük ve hertz değerlerini teyit edin sonrasında uygun bir kablo ile görüntüyü monitöre aktarabilirsiniz.
Nerden bakicam hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam displayport 1.4 diyor desteklermi

Kutusunda yazacağını sanmam, ürünün sitesinden, destek sayfasından bakarsanız daha sağlıklı olur gibi.

Type-c to Displayport kablosu ile fhd çözünürlükte 360hz'ye kadar, 2k çözünürlükte 240hz'ye kadar alabilirsin. Bende r1045nt var. Paugge marka type-c to displayport kablosu ile 2k 240hz monitör kullanıyorum

Monitörü r1052nt hp victus 16 laptopa bağlayacagim bir sorun olurmu tam verim alir mıyım?
Kral bende eskiden acer laptop vardi monitor aldim laptopun ekraniyla valorantda 90 100fps alirken monitörde 160 170 aliyodum 144hz monitör hdmi ile baglayıp 120hz ile oynuyodum kasma donma olmuyodu (yani söyle laptopundan kablondan ve monitörünün birbirini desteklerse alırsın)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,938
Üyeler
186,266
Son üye
scmali_
Geri