Kutusunda mı yazar o nereden bakılırBu durum, öncekikle laptoptaki görüntü çıkış portuna bağlı. Önce bu portun desteklediği max çözünürlük ve hertz değerlerini teyit edin sonrasında uygun bir kablo ile görüntüyü monitöre aktarabilirsiniz.
Nerden bakicam hocamBu durum, öncelikle laptoptaki görüntü çıkış portuna bağlı. Önce bu portun desteklediği max çözünürlük ve hertz değerlerini teyit edin sonrasında uygun bir kablo ile görüntüyü monitöre aktarabilirsiniz.
Hocam displayport 1.4 diyor desteklermiBu durum, öncelikle laptoptaki görüntü çıkış portuna bağlı. Önce bu portun desteklediği max çözünürlük ve hertz değerlerini teyit edin sonrasında uygun bir kablo ile görüntüyü monitöre aktarabilirsiniz.
Kral bende eskiden acer laptop vardi monitor aldim laptopun ekraniyla valorantda 90 100fps alirken monitörde 160 170 aliyodum 144hz monitör hdmi ile baglayıp 120hz ile oynuyodum kasma donma olmuyodu (yani söyle laptopundan kablondan ve monitörünün birbirini desteklerse alırsın)Monitörü r1052nt hp victus 16 laptopa bağlayacagim bir sorun olurmu tam verim alir mıyım?