🔥İndirim HONOR MAGİC 7 PRO 56.499TL 🔥🔥

80-90k harcayıp Android alanlarda var hocam onları çok çözemiyorum (belirli bilinçli bir kitle hariç) Bu fiyata bu telefon alınır mı özellikleri güzelde fotoğraf paylaşamıyorsun doğru düzgün birde dinamik adasından dolayı çakma algısı da var buzdağının görünmeyen yüzü olarak ne alacağını bilen birisi alabilir
Hwp hem video hem fotoğraf kalitesini incelemişti ona bakabilirsiniz

Telefonu Ocak 15 den beri kullanıyorum, çin benimkisi 29 lira vererek aldım kayıt falan yok tabi çıkar mı bilmiyorum çokta umrumda değil. Bana göre çok güzel telefon çokta güzel fotoğraf çekiyor. Pil olarakta çok iyi, ağır olmayan normal bir kullanımda 2-3 gün gidiyor. Kısılmış herhangi bir alan yok bence. Dxomark sonuçlarına bakınca da bu söylediğim için bir kanıt oluyor tabi sentetik testler tarafsızlık vs oralara girmiyorum. Bana göre tek eksisi ağır telefon tamam 16 pro Max den 5 gram daha hafif ama yani bu tarz telefonlar tek el kullanılmıyor önceden mi9 kullanıyordum ondan buna geçince bana sıkıntı oldu bu illa çift el kullanma mevzusu.

Hwp hem video hem fotoğraf kalitesini incelemişti ona bakabilirsiniz
Normalde başarılı onda hiçbir lafım yok androidler arasında ama sıkıntısı sosyal medyaya yüklenmemesi, yükleyince her türlü bozuluyor telefon kullanıcılarının %90ı fotoğrafa sadece galeride bakmayıp paylaştığı için hayati öneme sahip oluyor bu nokta ya da içerik üreticisiysen kökten alınmaz bir marka yapıyor bu. Bu arada Android tarafında favori markam olur Honor, Çin markalarının çöp cihazlarının yanında Huawei'nin banlanmasından sonraki o kalite açığını güzel kapattı diye düşünüyorum

Normalde başarılı onda hiçbir lafım yok androidler arasında ama sıkıntısı sosyal medyaya yüklenmemesi, yükleyince her türlü bozuluyor telefon kullanıcılarının %90ı fotoğrafa sadece galeride bakmayıp paylaştığı için hayati öneme sahip oluyor bu nokta ya da içerik üreticisiysen kökten alınmaz bir marka yapıyor bu. Bu arada Android tarafında favori markam olur Honor, Çin markalarının çöp cihazlarının yanında Huawei'nin banlanmasından sonraki o kalite açığını güzel kapattı diye düşünüyorum
Honorun Instagram ile anlaşması var

Kesinlikle hocam
Peki oled ekranın amoled ile arasında çok farkı varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S25 Ultra ve 16 pro Max ile kıyaslandığında daha gerçekçi çekiyor
az önce avm de denedim magic 7 pro acayip kötü çok yapay çekiyor 16pm ye falan yaklaşamaz

Kesinlikle hocam
Peki oled ekranın amoled ile arasında çok farkı varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S25 Ultra ve 16 pro Max ile kıyaslandığında daha gerçekçi çekiyor
Yok bile denebilir

lite modeli icin kampanya var mı :D
16000 - 500 indirim vardı kupon kalkmış birde kulaklık hediyesi var ama taksitli almanın yolunu arıyorum.

dinamik adasından dolayı çakma algısı da var buzdağının görünmeyen yüzü olarak ne alacağını bilen birisi alabilir
Dinamik adayı bulan marka Honor. 2018 yılında çıkan Honor V20 telefonda bunun çok benzer hali vardı. Asıl çalan Apple yani.

Bu fiyata daha iyi amiral gemisi yok. Kamerası önemi ise vivo x200'ü alabilirsiniz ama arada yaklaşık 10k fiyat farkı var.

lite modeli icin kampanya var mı :D
16000 - 500 indirim vardı kupon kalkmış birde kulaklık hediyesi var ama taksitli almanın yolunu arıyorum.
Hepsipayden 12 taksitle aldık. Kredi kartı ve krediye bulaşmadan taksitle almanın en iyi yolu

Geri