🔥İndirim HONOR MAGİC 7 PRO 56.499TL 🔥🔥

Ensar1453

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
729
Hepsiburada üzerinden liste fiyatı 58.499TL
4000TL ve üzerine 2000TL indirim kuponu var.
Ürün Linki

Fiyatı zaten güzel ne kadar düşerse fırsat.

Honor'a helal olsun. Diğer çin firmaları gibi (Oppo Vivo vb.) ederinin 2 katı fiyatta telefon satmıyorlar. Samsung gibi Türkiye'ye özel fiyatlandıtma yapıyorlar.

Şubat ayinda lansman tablet hediyesi ile 51k dan satılıyordu kararsız kalmıştım keşke alsaymışım o fiyatları tekrar görürse kaçırılmaz bence

Honor'a helal olsun. Diğer çin firmaları gibi (Oppo Vivo vb.) ederinin 2 katı fiyatta telefon satmıyorlar. Samsung gibi Türkiye'ye özel fiyatlandıtma yapıyorlar.
Valla hocam isterse yapmasın satamaz ki diğer türlü. Şu an bile fiyatı düz iPhone 16 kadar. Türkiye de performansa göre kimse telefon almıyor markaya göre alıyor

Yukarıda arkadaş demiş. Honor ve Samsung. Telefon alacak olsam düşünürdüm. S24 Ultra kullanıyorum S25 Ultra benim ilgimi çekmedi. Geçebileceğim vay dedirten bir yenilik yok. Magic7 biraz daha cazip geliyor ama Magic6 kadar ilgimi çekmiyor. Isınamadım bir türlü son çıkanlara.

Valla hocam isterse yapmasın satamaz ki diğer türlü. Şu an bile fiyatı düz iPhone 16 kadar. Türkiye de performansa göre kimse telefon almıyor markaya göre alıyor
Artık Türkiye'de insanlar performans ve donanıma da bakıyor
Ben şahsen iPhone a yanaşmıyorum bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar marka algısının olduğu bir ülkede honora 50 bin veren var mı diyordum varmış.kaçak çan çin com şayomiden devamm
Şuan amiral gemisi segmentde Türkiyede en çok satan telefon

80-90k harcayıp Android alanlarda var hocam onları çok çözemiyorum (belirli bilinçli bir kitle hariç) Bu fiyata bu telefon alınır mı özellikleri güzelde fotoğraf paylaşamıyorsun doğru düzgün birde dinamik adasından dolayı çakma algısı da var buzdağının görünmeyen yüzü olarak ne alacağını bilen birisi alabilir

Kamerasını tasarlarken keşke azıcık estetiğine önem verselermiş

Geri