Ensar1453
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 729
Valla hocam isterse yapmasın satamaz ki diğer türlü. Şu an bile fiyatı düz iPhone 16 kadar. Türkiye de performansa göre kimse telefon almıyor markaya göre alıyorHonor'a helal olsun. Diğer çin firmaları gibi (Oppo Vivo vb.) ederinin 2 katı fiyatta telefon satmıyorlar. Samsung gibi Türkiye'ye özel fiyatlandıtma yapıyorlar.
kameraları aşırı yapay çekiyor hiç beğenmedim kamerasını
Kesinlikle hocamFiyatı zaten güzel ne kadar düşerse fırsat.
S25 Ultra ve 16 pro Max ile kıyaslandığında daha gerçekçi çekiyorkameraları aşırı yapay çekiyor hiç beğenmedim kamerasını
Bu kadar marka algısının olduğu bir ülkede honora 50 bin veren var mı diyordum varmış.kaçak çan çin com şayomiden devamm
Artık Türkiye'de insanlar performans ve donanıma da bakıyorValla hocam isterse yapmasın satamaz ki diğer türlü. Şu an bile fiyatı düz iPhone 16 kadar. Türkiye de performansa göre kimse telefon almıyor markaya göre alıyor
Şuan amiral gemisi segmentde Türkiyede en çok satan telefonBu kadar marka algısının olduğu bir ülkede honora 50 bin veren var mı diyordum varmış.kaçak çan çin com şayomiden devamm
80-90k harcayıp Android alanlarda var hocam onları çok çözemiyorum (belirli bilinçli bir kitle hariç) Bu fiyata bu telefon alınır mı özellikleri güzelde fotoğraf paylaşamıyorsun doğru düzgün birde dinamik adasından dolayı çakma algısı da var buzdağının görünmeyen yüzü olarak ne alacağını bilen birisi alabilirValla hocam isterse yapmasın satamaz ki diğer türlü. Şu an bile fiyatı düz iPhone 16 kadar. Türkiye de performansa göre kimse telefon almıyor markaya göre alıyor