Macun 3 ay önce değişti kartın 2. Sahibiyim bir kac gün önce furmak testleri çok iyi idi yeni aldım kartı
Yarın bir tanıdığa göstereyim ozaman , mx4 var elimde iş görür müNe zaman pump out yapacağı belli olmuyor maalesef. Bende 1 ay idare ediyor sonra pump out yapıyordu.
90 derece sıcaklık böyleyse hotspot 110'a geliyordur çünkü.
Daha katı macun daha iyi olurYarın bir tanıdığa göstereyim ozaman , mx4 var elimde iş görür mü
Hocam coolermasterim bir tane macunu vardı katıymış onu bir araştırın aklınızda bulunsunİçini bi açayım sorun eğer pump out ise idarelik sürerim sonr kaliteli bir şey alırım
Yarın bir tanıdığa göstereyim ozaman , mx4 var elimde iş görür mü
forum.donanimarsivi.com
yeni driverlar sıkıntılı o zaman güncelleme yaptıktan sonra böyle oldu.Benim rx 6800 de kafayı yedi baya şimdi çökmeler falan bende rgb değiştiremiyorum gaming x modeli
Bida msin hiçbir yazılımına güvenmeyeceğim onu öğrendimyeni driverlar sıkıntılı o zaman güncelleme yaptıktan sonra böyle oldu.
neden ki daha şimdi msi center yükledimBida msin hiçbir yazılımına güvenmeyeceğim onu öğrendim
İşte msı center bende hiçbir işe yaramıyorneden ki daha şimdi msi center yükledim
valla şimdi rengi beyaz yapıp salcam eski driver yüklicem çözülmezse parçalayacağım amd usandırıyo beniİşte msı center bende hiçbir işe yaramıyor
bende salmak istiyorum çünkü cidden sıkıldım ama denk kartla bi türlü takas yapamıyorum geçen ay 4060la takas teklifi geldi en iyi teklif 3070ti onu da ben kabul etmedim bi tane 3080 bulsam üstüne nakit verip takas teklif edicemvalla şimdi rengi beyaz yapıp salcam eski driver yüklicem çözülmezse parçalayacağım amd usandırıyo beni