8Gb Vram Yeterli Mi?

2kda bile bazı oyunlarda yetiyor coğunda 60fps üstü alıyorum hatta the last of us 2 vrami söktü yedi ona rağmen drop sorunu yaşamadom

Nvidia alsak ateş pahası olmuş yüksek vramlar,amd desek yazılım sorunları var deniliyor neyse konu tam olarak bu değil 8gb vram yeterli mi?
1080 için yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p de yeterli fakat 2k da hayatta açamaz
Kullanmadan yorum yapmayın lütfen 4060la bazen 5860x1080 olarak fifa oynuyorum 3 monitörden 2kdan da daha çok yoran bir çözünürlük tahmini olarak 2.5k gibi kasma donma olmadan 60fps üstü görüyorum çoğu oyunu yine normal oynatır ama bunun için yapılmış bir kart değil

Yetmiyor artık tabi 3A oyunlar için özellikle tlou 9.6 gb yiyor rdr vesaire 6 gb kullanıyor nvidanın şu cimrilikten kurtulması gerek

Hacı cok paran yoksa 2. el 6800XT 6900XT alıyosun ne vram ne güç ne yazılımdan arkana bakmıyosun

1080P için yeterli merak etmeyin

Ne kadar Bütçeniz Var ?
2.el Atabilirmisiniz yoksa Sıfır Şart mı ?
2.el olabilir bütçe 6-7

Hacı cok paran yoksa 2. el 6800XT 6900XT alıyosun ne vram ne güç ne yazılımdan arkana bakmıyosun
Hocam o fiyatlara çıkamamda yazılımı konusunda bir sıkıntı çekermiyim

Ne oynuyorsunuz hocam genellikle
Yalan değil. Şimdilik bunlar kurulu.

Valorant
PUBG
Fortnite
Forza Horizon 5
Battlefield 2042
GTA 5
Fragpunk
Battlefield 4
The Last of Us
Far Cry 5
Battlefield 3

vs vs

Ama şu da bir gerçek bazı oyunlarda 7500 MB 2k da duruyor kıl payı kurtarıyor yani. Ha uygun olsa daha üst VRAM li alınmalı mı? evet.

Yalan değil. Şimdilik bunlar kurulu.

Valorant
PUBG
Fortnite
Forza Horizon 5
Battlefield 2042
GTA 5
Fragpunk
Battlefield 4
The Last of Us
Far Cry 5
Battlefield 3

vs vs

Ama şu da bir gerçek bazı oyunlarda 7500 MB 2k da duruyor kıl payı kurtarıyor yani. Ha uygun olsa daha üst VRAM li alınmalı mı? evet.
Hocam zaten vramin 8gb ise üzerini geçmez kendini korumak için 7500de duruyor gibi geldi bana kasma donma oluyormu

Nvidia alsak ateş pahası olmuş yüksek vramlar,amd desek yazılım sorunları var deniliyor neyse konu tam olarak bu değil 8gb vram yeterli mi?
İleride sıkıntı yaratır şuanda yeterli olabilir ama uzun döneme göre kesinlikle az kalacak her gün sistem gereksinimleri artıyor artık ssd olmayan bilgisayarda bile bazı oyunlar veya programlar açılmıyor ah şu nwidia ve vram cimrilikleri

Cok abartiyorsun gunumuzde hala 4gb vram ile 1080p oyunlari oynayanlar var
Düşük ayarlardan evet ama 2k da yüksek ayarda 8gb vram yeterli olmaz

ulan ben kullanıyorum ne açmıyo? bide hayatta açamaz diyon nerden biliyon?
Önce düzgün konuşmayı ogren 1080p ultrason 12gb vram kullanan oyunlar var 2k da 8gb nereye yeticek

1080 için yeterli

Kullanmadan yorum yapmayın lütfen 4060la bazen 5860x1080 olarak fifa oynuyorum 3 monitörden 2kdan da daha çok yoran bir çözünürlük tahmini olarak 2.5k gibi kasma donma olmadan 60fps üstü görüyorum çoğu oyunu yine normal oynatır ama bunun için yapılmış bir kart değil
Fifada olabilir fakat iş triple a oyunlara gelince değişiyor 12gb vrami 1080p de kullanan oyunlar var yeni alınacak bir kartta en az 12gb alinmali

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,473
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri